№13 донесе победата на Еквадор

Южноамериканците победиха с 2:1 Хондурас
21 юни 2014 07:37, Александър Попов
3
№13 донесе победата на Еквадор
Снимка: Reuters

Еквадор обърна Хондурас с 2:1 в среща от група "Е" на Мондиал 2014 година и грабна трите точки, с които се намеси в битката за виза за следващата фаза на турнира.

Латиносите дръпнаха в резултата с гол на Карло Кости, но Енер Валенсия донесе победата на южноамериканците с две попадения.

Интересното в случая е, че и Кости и Валенсия носят фланелки с №13. Играчите на Еквадор направиха добър мач, търсеха повече победата и в крайна сметка си взеха трите точки.

От своя страна футболистите на Хондурас не си повярваха, че могат да вземат нещо от тази среща и записаха нова загуба на световни финали. Латиносите вече имат три равенства и пет загуби на Мондиали.

Така Еквадор и Швейцария имат по три точки в тази група, Франция е с шест, а Хондурас е без спечелена точка. В последните срещи петлите играят с южноамериканците, а кръстоносците с латиносите.

Всичко за Мондиал 2014 четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
преглеждам си преди 9 години
Тоя "журналист" с последното изречение за петлите,латиносите и т.н., спокойно може да кандидатства за "Пулицър"!!
2
1
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
От опот мога да Ви кажа, че цялото това изразяване с някакви прозвища/прякори се прави, за да няма повторения. На журналистите постоянно се набива в главата да се използват максимален брой синоними, което до един момент е хубаво, но често прераства в пълна глупост и се губи нишката на текста. Не знам друг език, в който толкова да се държи на това да няма повторения. В английския например на изпит за какъвто и да е сертификат се натяква да се правят повторения, за да не си усложнява човек живота.
1
0
 
12
 
! Отговори
Той е преди 9 години
В последните срещи петлите играят с южноамериканците, а кръстоносците с латиносите. Егати изразяването, сякаш сме на животински пазар! Сигурно "инквизиторите" ще играят с кокошките, а патагонците с австралопитеците!