Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига

В драматичен мач българите победиха след изпълнение на дузпи
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 00:32,
355
Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец изигра пореден велик, драматичен и луд мач, удари Стяуа след продължения и дузпи пред 20 000 зрители на стадион "Васил Левски" и се класира в групите на Шампионската лига.

Българите победиха Стяуа с 6:5 след дузпи, 1:0 в редовното време и продълженията.

Така приказката за родните шампиони продължава и те си уредиха мачове с грандовете на Европа в следващата фаза на надпреварата.

Редовното време завърши с победно 1:0 за Лудогорец след феноменално попадение на Вандерсон в 90-ата минута, което доведе срещата до продължения.

В тях двата отбора не си вкараха гол, но в 119-ата минута Владо Стоянов бе изгонен с директен червен картон, което наложи на вратата да застане Козмин Моци.

Защитникът направи уникални спасявания, хвана две дузпи и успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Така в касата на разградчани ще влязат директно 8.6 млн. евро, а в София ще акостират звездни играчи и отбори.

Лудогорец заслужава само суперлативи за мача, както и за цялостното си представяне този сезон в Шампионката лига.

Българите отново изиграха феноменална среща в европейските клубни турнири и логично продължават да пишат история и да мечтаят за нещо още по-велико.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
3
 
21
 
! Отговори
майорски преди 9 години
ЦСКА-рс съм но ме е срам от такива фенове на ЦСКА ...срам ...как може да продадеш българщината за 50 лв ...толкова им плащаха на тези ...парите идваха от Бекали ....всички там го знаеха ...срам !!!!!
152
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не се абонирайте за Телемост ..прекъснаха излъчването преди дузпите ...и още няма излъчване ...смотаняцидажр сега 2 часа след мача няма достъп фо сайта ...парите си хвърляте на *** ...по добре някоя безплатна телевизия ...качеството име е под всякаква критика ....марзая гиПрочети още на: dnes.bg/football/2014/08/28/ludogorec-nadvi-stiaua-shte-igrae-v-shampionska-liga.237063#comment-newest
151
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чорбари, до година в агитката на Бешикташ хахахахах, сигурно и с тях сте си партийка :) Може да турски да псувате Левски - и отбора и дякона, жалка вмирисана комплексирана *** такава :)
150
1
 
9
 
! Отговори
Не съм левскар преди 9 години
До До 187И поп кръстъо си е бил партия с османците...и са си помагали...
149
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хей чорбари нещастни, колко пари ви даде Джиджи Бекали за да размахвате румънските знаменца???? Нещастни български продажници!!! На всякакво ниво в България има продажници - като се почне от политиците, та се стигне до посерковците от ЦСКА! А между другото и Левски бяха същите на мача Лудогорец-Лацио!
148
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иде зима ще наблягаме на свинското
147
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз бях на мача и искам да изкажа своето съжаление към нещастниците, които подкрепяха Стяуа - към българските нещастници!
146
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
феновете на цска скоро ще седнат и в агитката на галатасарай-еничари мазни
145
3
 
17
 
! Отговори
МИНЬОР ПЕРНИК преди 9 години
Тая вечер прасетата показаха, че са най-големите еничари на България.
144
2
 
31
 
! Отговори
2013 преди 9 години
Уникален мач, и поздравления за Лудогорец! Накараха ме да се почувствам горд и щастлив, и се надявам че още много българи са се зарадвали. А за комплексарите от ЦСКА (не слагам всички в кюпа, наясно съм че 200 души не представляват всички фенове) - това са хора, движени само от омраза, дори към собствената си Родина. За такива индивиди само презрение.
143
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То вярно, трябва да наблягаме на позитивното, но е тъжно колко разединен народ сме и колко предатели има.А тия скинове и боклучаци се пишат най-големите "националисти" и пазители на българщината.Нямам думи за тва лицемерие...БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ
142
2
 
26
 
! Отговори
. преди 9 години
...защото знам много добре как гърците подкрепят на всяка цена и във всеки момент всяко свое нещо независимо дали е от Еллада , Византия или новата Република Гърция ...неприятно и болно е да гледам чорбарите да подкрепят едни румънци , които още с идването си започнаха да надменичат само защото бяха вкарали един късметлийски гол в края на мача в Букурещ ...майната им на румънците , майната им на чорбарите ... гордея се с Лудогорец !
141
3
 
14
 
! Отговори
. преди 9 години
Отраснал съм и съм живял по-голямата част от живота си в Подуяне , в момента живея в Атина , Гърция където уча и работя , моля се помиярската телевизия БТВ Action никога повече да не печели правата за предаване на мачове , защото това лишава нас българите зад граница от гледане на български език на така важните мачове на българските клубни отбори независимо кои са те , гордея се със шампиона на България и ме е срам от софиянци ,че не подкрепиха Лудогорец и ме е срам от народа ми като цяло ...
140
1
 
11
 
! Отговори
. преди 9 години
Слаб мач до края на второто полувреме , след това българския шампион Лудогорец , отбора който представя нашата родина в европейските клубни турнири показа , че е един борбен отбор , който играе с дух и упоритост до искания успех , в този мач Лудогорец заслужаваха да победят и го направиха , радвам се много за тях изпълниха ме с позитивни емоции и ме накараха да се гордея, че България разполага с поне един борбен отбор , аз съм привърженик на Левски.
139
2
 
25
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Шшшш, ало, редакторите! К'во е т'ва заглавие, все Лудогорец са играли с Миньор Перник. Момчетата направиха мач, който може да видиш един път на сто години. Дайте малко по патетично, а?Цяло европа го оценява на "феноменален", ви е ми слагате заглавие все едно си подават топката пред блока :>
138
27
 
4
 
! Отговори
Лайногорец преди 9 години
Единственото браво, което ще кажа е за феновете на ЦСКА, които викаха против това недоразумение Лудогорец. Не знам дали има случай, в който 20 000 души на плейоф за влизане на ШЛ да мълчат като пу.ки през целия мач.
137
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хорааа, защо толкова омраза се лее от коментарите тук? Нужно ли е точно сега, когато имаме повод за радост, пак да се плюем един друг. Никакъв смисъл няма.Стига с тази омраза, стига с това родоотстъпничество. Ние сме българи и трябва да се подкрепяме - няма значение кой от кой отбор е. Футболът е просто една игра, която трябва да ни забавлява и развлича от тежкото ежедневие.
136
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не се абонирайте за Телемост ..прекъснаха излъчването преди дузпите ...и още няма излъчване ...смотаняцидажр сега 30 мин след мача няма достъп фо сайта ...парите си хвърляте на *** ...по добре някоя безплатна телевизия ...качеството име е под всякаква критика ....марзая гиПрочети още на: dnes.bg/football/2014/08/28/ludogorec-nadvi-stiaua-shte-igrae-v-shampionska-liga.237063#comment-newest
135
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dnes POP KRASTIOVCITE OT AGITKATA na CSKA razmardaha kokalite na APOSTOLA!Eto che pak stigame do Balgarskata pogovorka! Nee vajnoto az da sam dobre, a komshiqta da e zle!
134
30
 
5
 
! Отговори
До 163 преди 9 години
Селянин недъгав, когато ЦСКА е играл в Европа ти си бил още малко турче с неизвестна майка. Колкото и да падаме от Играчката на господаря ти няма да промени факта, че сте никаквици. Това е разликата между истинските фенове и работната ръка като теб. Вие сте продукт, нямате история, нямате традиции, нямате елементарна футболна култура. Грапави ***. Айде мий си краката и лягай, че кадъната чака.