Базел ни шамароса сериозно, разочарован е Дяков

Нямахме ден, смята капитанът на Лудогорец
12
Базел ни шамароса сериозно, разочарован е Дяков
Снимка: Булфото, архив

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе изключително разочарован след тежката загуба с 0:4 при визитата на Базел.

Той обяви след мача, че това е много сериозен шамар по разградчани.

„Наистина сериозен шамар. Не ни се получаваше играта. Не беше нашият ден. Това е най-слабият ни мач тази година, може би. Не ни се получаваше. Получихме наивни голове“, започна Дяков.

„Смятам, че добре се бяхме затворили. Нелепи първи два гола. Слаб мач. Това не е лицето на Лудогорец. Мисля, че тези, които заместиха Моци са силни играчи. Не трябва да търсим оправдание в излизането на Моци. Много по-големи отбори от нас са падали и по-сериозно. Трябва да се вдигаме“, каза още капитанът на Лудогорец.

Всичко за мачовете в Шампионска лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: БазелЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Стар Левскар преди 9 години
Плювалникът Дяков - лицето на Лудогорец ! Ама дано от ЦСКА шамарът да е по-силен !
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си отвориме очите и да си кажеме истината. Слаб треньор, слаба защита и никакъв централен нападател. Това е истината от вчерашния мач.
7
2
 
4
 
! Отговори
martony преди 9 години
Ей тоз пък най-малко бяга и много грешки допусна в атака и защита на своя опонент.Идея си нямам защо го държат, че е и капитан?!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дяка ,ти какво очакваше бе.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорци се сдървиха и грешиха много, вратаря от страх не чувстваше топката...
4
2
 
26
 
! Отговори
лаик преди 9 години
Не може винаги да побеждаваш.Още повече,че Лудогорец не са добри от гледна точка на нивото на европейския футбол.Играят според възможностите си.Не трябва да се очаква,че късметът винаги ще е с тях.Все пак групата е тежка.Пожелавам им успех в останалите мачове.
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно - светът не е свършил просот ни шамарасаха, Базел не е слаб отбор, в първия мач и късмет имахме. Все още имаме шанс даже и за втооро място. Сега ако базел падне а ние бием мивърпул ще сме с равни точки с Базел - 6 а ливърпул с 3 и ще остават един мач с Реал който е без значение за тях. нищо не е изгубено.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Минев и Моци не играха снощи, и защитита не бе на ниво, а Базел не ни подцениха като в прединя мач, пък и факторът домакинстов си каза думата, освен това съдията пусна по-твърад игра, а Базел играха грубиянски..... 2-0 сеполучи мноог бъроз оттам - срив в психиката. Момчетата играха достойно имаха своите положения,, но не съумяха да вкарат първоот полувреме и второот рухнаха психически.
1
10
 
11
 
! Отговори
ЕШ преди 9 години
МНОГО ПРОСТОТИЙ ПИШЕТЕ ....РЕАЛ МАДРИД НИ БИХА С ДВЕ ДУЗПИ ПОДАРЪК ОТ СЪДИЯТА , А БАЗЕЛ ПАДНАХА С 5 ИЛИ 6 - 1 . ВСЕКИ МАЧ Е РАЗЛИЧЕН ДОРИ ДА ПАДНЕШ И С 7-1 ...ПАК ОСТАВАШ В ИГРАТА .... ТАКА , ЧЕ НЕ Е ЛОШО ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА МИНАТ ЕДИН КУРС ПО ОГРАМОТЯВАНЕ ....