Батков не си дава акциите

Адвокатът не е прехвърлил и една акция на "Синя България"
25 мар 2015 09:37, Александър Попов
17
Батков не си дава акциите
Тодор Батков. Снимка: Булфото, архив

Босът на Левски Тодор Батков май няма намерение да прехвърля акциите си на тръста "Синя България", пише "Труд".

До края на работния ден вчера той не е прехвърлил нито една акция.

Запалянковската организация с около 700 регистрирани членове постави ултиматум да получи клуба, без да плаща. Срокът изтича днес, когато и с лупа не се вижда шанс тръстът да зърне акции.

„Синя България“ заплаши, че ако ултиматумът не бъде изпълнен, в четвъртък ще изтегли своите хора от управителния съвет. Такъв е Васил Колев, шеф на тръста. Владимир Владимиров-Гугутката е от квотата на Националния клуб на привържениците (НКП), чийто председател е.

Не е ясно дали Илия Козарев се брои за човек на тръста. Бизнесменът обаче е спонсор на отбора по футзал „Левски София Запад“. А едноименният фенклуб е силната ръка сред най-разпалените ултраси, които пък влияят сериозно на тръста. Възможно е и тримата да напуснат.

През есента ултрасите хвърляха особено активно бомби, което доведе до наказания за 4 мача на „Левски“ при закрити врати и сериозни загуби от пропуснати ползи.

Имаше и серия глоби, включително за расистки прояви, стоварили санкции за около 100 000 лева. Безчинствата рязко намаляха след съгласието хора от тръста да влязат в управата.

Не е изключено скоро да се подновят. Възможно е най-ударните ултраси (около 500 човека) отново да превърнат студената война за „Левски“ в гореща, включително с крайни протести като нахлуване на терена.

Логичният резултат ще е изваждане на клуба от „А“ група с решение на БФС, тъй като станаха много наказания.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Естествено , че Батков няма да прехвърли акциите , които Чорни му подари .Трябва да е *** да ги даде на Гугутката от позицията на ФЕН.Да извадят 15млн. за Батков и да ги купят стават мажоритарни собственици вдигат капитала гонят Батков , Абрамович им налива пари докато се строи Южен Поток и средната заплата в Българи става 1000 Е .Ама , като се събудих ме само чаршафа ни беше мокър !!!Последна Умира Надеждата , Левски и ЦСКА трябва да минат през чистилището на Аматьорският футбол.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NA VSEKI MAC SHTE VLIZAME NA STADIONA I BATKOV OT GLOBI NIAMA DA SE OTARVE I AKZIITE SHTE SI PRODADE PO 1 LEVCE AKZIATA.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще ги даде, но не без пари :) Батко е хитър, а иначе "сини шамандури" да си искат... това поне го могат
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Закривай
8
0
 
3
 
! Отговори
Говеди Патков преди 9 години
Еййй богу искат да ме на....е....бат на сухо без слюнка
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственото, което не харесвам у Батков е, че все още държи некадърника Иво Тонев в отбора. Ако разкарат Тонев, отборът ще живне.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много правилно Батков... Разни анонимници да ги правиш милионери...
5
0
 
25
 
! Отговори
mao_dze_dun преди 9 години
Не, че имам собено желание да адвокатствам на Борат, но що за простотия е този "ултиматум"? Да прехвърлел акциите си без пари?! Знам, че във футболните агитки разпространението и употребата на наркотици са начин на живот, ама чак пък толкова... "Несериозно" би била слаба дума да опиша подобно, абсурдно искане. Това е все едно някой да дойде да ти постави ултиматум да му прехвърлиш колата си. Добър-лош, този човек е законен собственик.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сините *** и наркомани искат без пари да завладеят Левски-къде дават така нискочели??
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе Батков че не е стока, не е, ама ултрасите пък са съвсем откровени бандити и рекетьори!Поставят ултиматум: "Давай акциите без да плащаме или ще хвърляме бомби!"
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко били тия "ударни ултраси"? Около 500? Вярно, че затворите са пълни, но все пак, не може ли да се намерят към 500 места?Или поне някакъв строеж на открито, със спане в бараки?
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено убо шофьорчено няма да ги даде инак кво ке прай?