Божинов – малко сръбски, малко български... Евритинг ис ОК!

Футболистът на "Партизан" с култово интервю за сръбска медия
Обновена: 23 юни 2015 15:44 | 23 юни 2015 12:27, Александър Попов
60
Божинов – малко сръбски, малко български... Евритинг ис ОК!
Снимка: YouTube

Родните футболисти, бивши и настоящи, продължават да творят неподправен фолклор и да влизат в историята.

Да, английският на Бареков остава ненадминат, Христо Стоичков е недостижим с култови фрази като "Ту партс" и "Самтаймс уин, самтаймс люн", но конкуренцията не спи!

От няколко дни Валери Божинов е част от сръбския гранд "Партизан", а местните медии се "скъсват" да го хвалят какъв професионалист е. Естествено, интересът към него е голям и е желан събеседник за интервюта.

А силата на Валери си е в интервютата. Вижте как смесва сръбски, български и английски, въпреки че е при комшиите от твърде кратко време. Важното обаче е, че всичко се разбира!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
fdhg преди 8 години
този най-добре да се пробва в чалгата.
38
1
 
3
 
! Отговори
Александра преди 8 години
Доста се посмях :) направо култово интервю,кой знае колко му се смеят хората.Това момче можеше да е велик футболист,та той играеше в Ювентус,напусна ги в най-трудния им момент,но сега си стъпиха на краката,играха на финал на ШЛ,а той какво ? Рита по разни смешни отборчета.Опропасти се,пропадна и може да вини само себе си и ку*вите.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 50BG50RSИ какво от това? Обаче слушането на чалга му е помогнало доста вероятно. Ще поразцъка по местните кръчми и още по-добре ще говори езика на Драгана Миркович.
36
2
 
18
 
! Отговори
50BG50RS преди 8 години
Цял живот живея в Сърбия и искам да ви кажа, че е най- трудно за българите да проговорят сръбски,защото колкото е близък, толкова е и далечен. Човекът говори сравнително добре, дори завидно за повечето от вас. Бас държа, че 90% не разбират въпросите на журналистката даже :-)
35
1
 
10
 
! Отговори
До Discovery преди 8 години
За 10 години, е сменил сигурно 15 отбора...и ще продължава.Футболисти за пример са Бербатов, Мартин и Стилиян Петров, този е срам за съотборниците си.
34
1
 
7
 
! Отговори
До Discovery преди 8 години
Напротив, брат, направили са лошо.За Джийзъса не знам, но на Божинката майка му и доведения му баща НЕ са случайни хора.Божинката за мен като футболист не става, но мама и тати са го побутнали и така е взел мястото на някое наистина кадърно момче.То и затова 94та има да ни топли още дълго, защото това ще ни е единствения голям успех във футбола, ако не престанат да се толерират такива като Божинката.Иначе да ч*ка, която си иска, к*рви БОЛ, има за всеки.
33
4
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Английският му куца но е 100 пъти по-добър от на Ицата.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер се справя момчето, браво! Стига сте хейтили, да не би да можете да се разберете така, в чужда държава на собствения им език. Евалата!
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Божинката от слушане на Цеца, Миле Китич, Лепа Брена и т.н. е овладял сръбския,направо да му подарят една диплома по балканистика от СУ, те без друго ги раздават ей така.
30
2
 
7
 
! Отговори
Ин диго преди 8 години
Мисля си.....играл в Англия, Италия, Португалия....така или иначе знае повече езици от повечето от нас българи....Другия ни манекен Благо и той.....Германия, Испания, Русия, Сърбия......пак малко или много знае езици......
29
4
 
26
 
! Отговори
Хехе преди 8 години
Много добре си говори момчето. Той е футболист все пак, не се очаква да е безумно умен полиглот, а и му се налага да говори на нов език за пореден път. Даже много добре се справя, със сигурност по-добре от много висшисти с претенции! Няма нужда постоянно да се плюе по някой.
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Героите на новото време - футболисти, манекенки, фолкзвезди, хомосексуалисти, бивши мафиоти. Тоя народ си заслужава мизерията в която е затънал.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми окей си е евритинк, кво, всяка кифла в България мечтае да се хване с футболист.
26
4
 
9
 
! Отговори
извънземен преди 8 години
Баси, целокупният български народ проговори на десетки езици! Вазов щеше да се засрами ако беше жив, че владее само книжовен български.
25
3
 
23
 
! Отговори
Обективно преди 8 години
Обективно погледнато човекът си вади добър Сръбски ... ся че го меша с английски смятам, че е нормално - все пак не говори на родния език :)
24
5
 
22
 
! Отговори
п. т. преди 8 години
Много добре си говори сръбски човекът. Ако наистина е в Сърбия от няколко дни, както пише в статията, направо си говори перфектно.А преди да се подигравате, направете си следния експеримент - вземете си отпуск, отидете в Сърбия и по цял ден тренирайте да говорите сръбски. Колко време ще ви е нужно, за да го научите толкова добре езика, така че да не ви е срам да се появите за интервю по телевизията.
23
3
 
9
 
! Отговори
ДС преди 8 години
А бе дано му се получат нещата. Не го харесвам, но според мен беше прекалено млад и му завъртяха главата. А дано. Малко позитивизъм ;)
22
5
 
29
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Не виждам какво му се подигравате на божинката. В сравнение със средно-статистическият днес.бе.ге читател, той е като Харвардски възпитаник.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре махай се от тукаа!!
20
1
 
28
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Добре ще е и да изпее някой сръбски хит.