Оставане във "В" група ще е краят за ЦСКА

Много хора искаха клубът да умре, заяви Пламен Марков
30 юни 2015 13:46, Александър Попов
30
Оставане във "В" група ще е краят за ЦСКА

Новият шеф в ЦСКА Пламен Марков заяви, че ако "червените" не спечелят промоция за "Б" група още този сезон, ще настъпи краят на клуба.

Бившият национален селекционер и треньорският екип – Христо Янев, Ивайло Петров-Пифа, Владимир Манчев и Душко Томаш, бяха представени официално на пресконференция на "Българска армия".

"Всички сме тук след предварителни разговори със собствениците Юлиян Инджов и Гриша Ганчев. Бяха ни предложени тези длъжности като хора прекарали дълго време като състезатели и треньори в този клуб. Имаме желанието и амбициите да помогнем на този проект за завръщането на ЦСКА в професионалния футбол. Но по-бързо от две години не може да стане".

"През акъла ни не минава мисълта, че можем да не влезем в професионалния футбол. Това е най-важното за първия отбор и влизането в професионалния футбол още догодина е задължително. Ако не влезем, това ще е абсолютният край на ЦСКА".

"Даваме си сметката, че започваме много назад, но се надявам с всички хора, които ще работим, да работим на максимума и да направим добър отбор, който с резултатите и играта си да удовлетворява всички харесващи ЦСКА. Даваме си сметка и за всички зложелатели, които искаха ЦСКА да не съществува. Те сега са щастливи, че сме тук сега. Но ние ще бъдем толерантни в отношенията си с всички хора".

"Ще бъдем категорични срещу всички нападки срещу клуба. Който иска, така да ни приема – меки, твърди, каквито искате. Ние ще работим за престижа на ЦСКА и да извадим отбора от това състояние. Ще регламентираме процеса, така че в определен ден ще получавате информация за състоянието на отбора".

"Хората в щаба са избрани от Христо Янев. Никой не е човек на никого, той сам ги е селектирал", каза Марков.

Всичко за ЦСКА четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София няма представител е 'елитнтата' група.
22
0
 
1
 
! Отговори
442 преди 8 години
o-olimpiq догодина пак ела догодина пак ела олимпия
21
0
 
1
 
! Отговори
gost преди 8 години
баси побарканата даржава не го интереува никои язак ви за глемия бизнес на тапите ви софииски среди толкова ли спонсори немате да разсипете цял отбор би било добре некои телеком да ги поеме те са наи добре аиде виваком поеха левски и мтел пак може да поемат цска или евврофутболите или 4ез и там какви си ел компании егати клонизма е
20
0
 
1
 
! Отговори
До 22 преди 8 години
И даже не съм от ЦСКА!!!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦСКА има общо с Пражка пролет, точно толкова, колкото ти със здравия разум! "ЦСКА във В група" няма да ти промени жалкия живот по никакъв начин - ти си оставаш все там на дъното.Сигурен съм, че нищо не знаеш за Пражката пролет, честно!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZASHTO NE TRIABVA DA BADE ZAKRIT ZIGANSPRTKLUB.VIE NIAMATE NISHTO SAS SLAVNATA BALGARSKA ARMIA.
17
2
 
1
 
! Отговори
ФАКТ преди 8 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски договор, същия Варшавски договор, който удави в кръв Пражката пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар; чиято престъпна история се опитваме да героизираме, вместо да изхвърлим позорния комунизъм (и неговата емблема ЦСКА) на бунището . . .
16
0
 
3
 
! Отговори
Бацо преди 8 години
Тоя отбор да не е гръцки?????
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙ ОТБОР!КОЕ АД!СБОГОМ ЦСКА БЛАГОДАРИ НА ПРАМОД МИТАЛ, ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ И ВАСИЛ БОЖКОВ, ЧЕ МИНАХА ПРЕЗ ТЕБ И КЪДЕТО СА МИНАЛИ СЛЕД ТЯХ Е ФАЛИТА!
14
6
 
12
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
А румънският ,,ПАНДУРИ,, го тури на ПОДУЕНСКИТЕ ШАМАНДУРИ !!!
13
6
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
А ,,Пандури ,, го тури на Подуенските шамандури !
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kajete vsi4ki: BLAGOARq !!! ... na Tomov
11
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чорбата загива, на ред е БСП!
10
2
 
15
 
! Отговори
75 преди 8 години
До до САТъй ами. Ще ми сравняват някакви селяни от Глазгоу с великия ЦСКА.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Га ядофте кифтетата ни ривахте, сега другите виновни, че щели били да се радват. На каквото постелихте на това ще си легнете.
8
14
 
15
 
! Отговори
до СА преди 8 години
Глазгоу и в момента не са цъфнали и вързали, а имат и немалко дългове, въпреки, че фалираха преди няколко години!А за твое сведение ЦСКА е най-титулувания и популярен български отбор!
7
8
 
16
 
! Отговори
СА преди 8 години
Глазгоу като изпаднаха да не беше края бе?!Тука за един отбор драма до небесата правите!!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради практиката, да подберем само "наши" хора, си отиде комунизма. Не правите същата грешка втори път. Иначе Марков ми е симпатичен към момента, ще го видим какво ще направи.
5
6
 
12
 
! Отговори
noe преди 8 години
Как точно ще се завърне ЦСКА? С пране на пари или с крадене от данъкоплатците?
4
1
 
12
 
! Отговори
Лелеее преди 8 години
Още на първата пресконференция се изпокараха кой - на коя длъжност е, кой на кой човек е, и кой от де и колко ще ***..На татък какво ще е не ми се мисли