Разочарование за Моуриньо: Евертън срази Челси

Стивън Нейсмит отбеляза хеттрик
12 сеп 2015 18:58,
16
Разочарование за Моуриньо: Евертън срази Челси
Снимка: Архив Reuters

Евертън удари Челси с 3:1 в мач от петия кръг на английската Висша лига, игран на стадион "Гудисън Парк". В герой за "карамелите" се превърна Стивън Нейсмит, забил хеттрик с глава, ляв и десен крак.

Домакините нанесоха двоен удар още до средата на второто полувреме, когато влезлият като резерва в самото начало Нейсмит мушна две попадения в рамките на пет минути.

Шампионите намалиха пасива си десетина минути преди паузата чрез Неманя Матич, а след това изпуснаха още две добри положения.

През второто полувреме Челси нямаше ясна идея как да стигне до равенството и в 82-та минута Нейсмит оформи хеттрика си. Така Евертън събра 8 точки и се изкачи на трето място в таблицата, докато Челси е 15-и с едва четири пункта на сметката си.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами като им махна убавата лекарка.
7
0
 
5
 
! Отговори
dp преди 8 години
Изглежда играчите го бойкотират и не играят, искат да го разкарат.И Тери, и Иванович направо стоят и гледат; то и само това стига за да получаваттолкова много голове.
6
3
 
9
 
! Отговори
с преди 8 години
Специалния става все по-обикновен. С всяка следваща минута тотален антифутбол. Вярно е, че е само началото на сезона, но в Англия особено такива реултати в началото дават тежест в края. Моу е арогантна кукумявка и жалък човек. Пък нека има успехи като тренер.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази година в английското първенство шампионът е ясен от самото начало, във френското също, испанското и германското 2 отбора ще се конкурират за титла, а италианското ще е оспорвано между повече отбори и не се знае какво ще стане.
4
1
 
2
 
! Отговори
SD преди 8 години
OK !
3
3
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Отново ли изтипосвате тоя арогантен???!!Вместо да сложите статия за финала на US ОPEN между Новак Джокович и Роджър Федерер, ни занимавате с един арогантен португалски надменник, който бърка в очите на хората от злоба.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тези футболисти, с тези пари... Нищо. Единственото му дело този сезон е, че направи някакъв грандиозен скандал с ***. Май май ще отпътува скоро
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както са тръгнали тая година ще се борят да не изпаднат, а на колко хора фишовете изгърмяха само заради тях и то в пореден уикенд..