Бразилски легенди се хванаха за гушите

Дунга дава Ромарио на съд
26 сеп 2015 09:14, Александър Попов
1
Бразилски легенди се хванаха за гушите
Снимка: Reuters, архив

Селекционерът на бразилския национален отбор по футбол Дунга отговори на обвиненията на бившия нападател на националния отбор Ромарио, който сега е бразилски сенатор.

Световният шампион от Мондиал '94 Ромарио каза, че треньорският щаб се ръководи от съветите на влиятелни агенти, когато кани играчи в нациионалния отбор.

"Както и всеки бразилец Ромарио има право да критикува избрания състав от старши треньора. Но той няма право да поставя под съмнение честността и достоверността на критериите, по които ние избираме и каним футболисти. Още повече без доказателства. Ромарио говори, че той е мой приятел, но това не е така. Дружбата предполага уважение и доверие. Затова сенатор Ромарио никога не е бил в кръга на моите приятели. Съобщавам, че моите адвокати проучват възможността да дадат сенатора под съд", каза Дунга пред официалния сайт на бразилската футболна конфедерация.

Както е известно в българския футбол също имаше конфликти между бивши съотборници в националния тим. Примери за това са Христо Стоичков - Боби Михайлов, както и Любо Пенев с Данчо Лечков.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ромариоДунга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари