Оставането на Петев е равносилно на самоубийство

Венци Стефанов критичен към националния селекционер
12 ное 2015 08:20, Александър Попов
8
Оставането на Петев е равносилно на самоубийство
Снимка: Булфото, архив

Сериозна атака срещу националния селекционер Ивайло Петев предприе президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов. Според него Петев няма място начело на представителния ни тим, а оставането му на работа би означавало самоубийство.

Съдбата на Петев ще се решава през декември, но индикациите показват, че може би ще остане до края на договора си, който изтича след две години.

"За мен оставането му ще е самоубийство. Не знам какво мислят останалите колеги, всеки си има право на мнение", казва Стефанов пред "България Днес". Той напълно подкрепя бойкота от страна на Литекс. "Оранжевите" не пуснаха своите футболисти за лагера в Правец, който ще продължи до 13 ноември.

"След като националния има такъв треньор, е нормално да не си пуснат футболистите. Вижте само какви смешници вика, вместо да види младите момчета. Викнал такива на по 36 г., като единият бил най-бавен в "А" група. Сам си е виновен", казва още Стефанов.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бензинджия, комунист, бандит и още какво ли не се изказва компетентно!
4
0
 
1
 
! Отговори
fen преди 8 години
ей, големи смешници сте всички в тоя Изпълком, защо не седнете и не се разберете, веднъж завинаги и не постъпите, като нормалните държави. Гласувайте доверие на един треньор и го оставете да си следва програмата, но преди това се обединете всички, от които зависи около 1 и действайте, нали сте все големи бизнесмени, би следвало да знаете, как се прави бизнес, защото в крайна сметка съвременният футбол е бизнес и за да си успешен трябва да знаеш, как да го управляваш.
3
0
 
0
 
! Отговори
няма ли смяна на преди 8 години
Те тоя, и ония плешивите, докато управляват футбола ни, съвсем ще го затрият!!! Толкова нагли копиЧЧета рядко се срещат!!!!
2
1
 
1
 
! Отговори
магурата преди 8 години
До Анонимен *** нафтаджия + неграмотен.Тотален Швейк.няма право на мнение. да вземе да млйкне. Може и за винаги
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престани вече бе тумбак.След като си му гласувал доверие,ще вика когото реши!Ей това сме повечето българи,дърпай в казана!Да се готви следващия за оплюване!Бият неговите като ***,после ,не ги викали в нац.Наглец!