Левски загуби титлата насред "Герена"

Сините не успяха да победят Монтана и са на 10 т. от лидера
Обновена: 2 мар 2016 20:40 | 2 мар 2016 20:40,
34

Снимка: Булфото

Левски направи чудовищна издънка в 23-ия кръг на "А" група, след като не успя да победи Монтана насред стадион "Георги Аспарухов".

Срещата в столицата завърши без голове, с което "сините" вече изостават на 10 точки от лидера Лудогорец и титлата се превърна в абсолютен мираж, пише gol.bg.

Възпитаниците на Емил Велев-Кокала пък взеха ценна точка в борбата с 8-та позиция с Пирин и вече имат 15, докато "орлетата" са с 16.

Левски създаде няколко добри положения за гол, но вратарят на гостите Христо Иванов беше безупречен и спаси всичко възможно. Дебютиралият Бабатунде Адениджи-Тигъра, който при всяко докосване на топката беше аплодиран от феновете, също не успя да помогне за предотвратяването на резила.

От своя страна Монтана поизравни играта след почивката и също имаше добри положения за гол, но не успя да ги оползотвори.

Още за двубоя четете в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
6
 
! Отговори
Цесекар преди 8 години
Левски трябва да лицензира "нулев век" като свое присъщо откривателство.
26
1
 
5
 
! Отговори
Митко преди 8 години
Да не можеш да биеш Пирин и да мислиш за титла.Явно разбирате от друго,а не от футбол.Извинявам се,ако изхвърлят Лудогорието за нещо,може и да станете служебен.............н
25
2
 
16
 
! Отговори
Teko преди 8 години
Поне върнете литекс,явно не помогна
24
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо никой неможе да разбере истинската причина. Откакто Батков изгони Сираков и Мъри и издигна Гонзо нещата в Левски не вървят и това се вижда от всички. То трябва и малко акъл, а Гонзо не става.Сложете друг спортен директор и ще видите!
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че Левски от сума ти години играе безобразно е факт. Вчера беше пълният хаос в играта. Не може на два три мача да правиш приличен мач, а през другото време само оправдания - тия били още млади, ония не били се сработили, трети не били в кондиция, четвърти не се били адаптирали към климата, пети..... Нещо почна да се изтърква. Нямам нищо против Стойчо, ама само оправдания, тва било, онова било. То и друг да дойде все тая на Герена в тази обстановка.
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каква титла са изпуснали стоя *** гонзо и вечно щасливият и постоянно засмян тренер докато тези двамата са начело нищо добро не ги чака Левски
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
махайте го тоя Гонзо, той и заплата да не взима колко поразии направи. вземете специалист от чужбина /селекционер с екип/ и не му се бъркайте, седете спокойно на задниците си и не афишираайте титли и купи, потърпете малко. с "бежанци" отбор се не гради, още по-малко с бъдещи играчи на Ман.С.!
20
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като махнат Лудогорец и Берое, тогава може да станат шампиони
19
4
 
42
 
! Отговори
едеее преди 8 години
Тази година Левски със сигурност ще е в тройката, защото ще изгонят още 6 отбора от А група.
18
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кеф, кеф, кеф, кеф!
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сефте
16
5
 
27
 
! Отговори
За Витков! преди 8 години
гошко Иванов е време да бъде изритан с 3000 заедно с новите му тъмно черни попълнения извадени от някой бежански лагер!
15
7
 
37
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво!!!!сменете името на отбора !!!!
14
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски е едно, обора подуянски е друго.
13
3
 
27
 
! Отговори
въй преди 8 години
*** си остават ...***! Още преди повече от 27 години в Европа написаха за този отбор-футболните *** на Европа-след онзи мач с Антверпен, когато до 90 мин. водеха с 3-1, а в добавените 5 мин. го загубиха с 3-4! Оттогава нещо на тема "идотизъм" променило ли се е при тях?
12
2
 
18
 
! Отговори
лефски преди 8 години
абе незнам кво са изгубили ама х-са на повечето букмейкъри беше 7 коеф. правете си сметка кое е по важно титли или да напрайш кинтите по 7..........
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес най добрия защитник за монтана бе Венци Христов от Леевски,но и това си има своите минуси,след свалянето на няколко гарги,природозащитниците излизат на протест
10
2
 
25
 
! Отговори
11 преди 8 години
Интересуват се сините скаути,веднага след равния група сини специалисти са поели към македоно гръцката граница в търсене на млади таланти,други трима са поели към границата ни с Турция в търсене на опорен полу защитник и вътрешен халф с ляв крак и що годе спиране не топката
9
46
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Некви чорбари коментират Левски, че е втори.А Чорбата къде е? Пред тях всички от А група, всички от Б група. Чорбата е на такова място, че половината чорбари не могат да броят до толкова!А догодина чорбата май ще е в Ъ окръжна група, щото дълговете си стоят.
8
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Незабавно изваждане на Монтана и Лудогорец от А група.За новият сезон вратите със метър и половина по широки и по високи а специално за ФК ЛЕЕВСКИ гредите ще са като за ръгби мачове та да може Венци Христов да бележи