Мощен чук по амбициите на Ман Юнайтед

Уест Хям би "червените дяволи" в голово шоу с обрати
11 май 2016 07:33, Александър Попов
3
Мощен чук по амбициите на Ман Юнайтед
Снимка: Reuters

Уест Хям победи Манчестър Юнайтед с 3:2 в изключително зрелищен мач от 35-тия кръг на английската Висша лига.

Мачът започна с 45 минути закъснение, защото фенове на "чуковете" изпотрошиха автобуса на Юнайтед преди началото на срещата.

Гостите изиграха изключително слабо първо полувреме и логично допуснаха гол още в 10-тата минута на мача, а автор на попадението бе Диафра Сако.

Второто полувреме бе страхотно и станахме свидетели на още 4 попадения. Антони Марсиал се разписа на два пъти(50',72'), но с голове на Антонио(76') и Рийд(81'), домакините си върнаха преднината и отдалечиха Юнайтед от топ 4.

Така "червените дяволи" остават на пета позиция и в последния кръг ще се надяват Суонзи да успее да победи Манчестър Сити за да имат момчетата на Ван Гаал шанс за участие в Шампионската лига.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жив и здрав Ман Гаал, още дълги години са води отбора, догодина - 8-9 място, след две години сред изпадащите. Ама като не става с много пари , поне да спечелят Чемпиъншип. Ще се сравнява с Фергюсън. Оня пое един средняшки клуб с мижав бюджет, който превърна в световна марка, а тоя пое богат клуб, световна марка, който ще превърне в средняшки клуб с малък бюджет. но дерзайте, все пак Лестър показа, че и с по-малки зплати играят футболистите.
2
0
 
9
 
! Отговори
dp преди 7 години
Можах да гледам само последните 15-20 минути, бая трилър беше.Уест Хям играха наистина като за последно на Болин Граунд, много гледаемо беше.
1
1
 
12
 
! Отговори
MU преди 7 години
Добър мач на чуковете и заслужена победа. Юнайтед отново трагични, не може един тинейджър да ти тегли отбора сам. Дано този резултат е подписал оставката на изкуфелия арогантен холандец!