Митко, благодарим за репортажите!

Бербатов направи съпричастни с изживяването си всички свои фенове
21 май 2016 15:58,
23

 Снимка: Facebook

Митко, благодарим ти за хубавите репортажи от стадиона! Това написаха фенове под снимка на Димитър Бербатов във Facebook. На нея той е с една от дъщерите си. Фотосът е направен след голямото шоу на "Васил Левски", което просълзи Камата.

"Започнах да й разказвам за снощи, развълнува се и....по едно време се оказа на главата ми..", е написал футболистът на ПАОК за уловения миг със своето момиченце.

Оказва се, че Бербатов е продължил да прави снимки и на гала вечерята след юбилейния мач. Той е публикувал в социалната мрежа и снимка с Паоло Малдини, пише "Стандарт".

"Митко много ти благодарим, че вчера беше част от това емоционално изживяване и разбира се за страхотните ти репортажи. Направи всички нас гледащите съпричастни, особено за хората от чужбина! Ти си много добър човек!", написа Диана Цанкова под публикацията на Бербо.

Друга дама пък добави: "Благодаря за видеата, които сподели с всички нас и ни направи съпричастни с един запомнящ се мач и среща на елита във футбола". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До номер 3 - ти явно нямаш нито коса , нито пари . нито мозък , нищо май нямаш ...
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1щом толкова помниш - толкова ти е акъла .
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълни се с перуки,вече може да сяда на стола на Баш Перуката
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митко репортера, с телефона го по-бива отколкото като играч.
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По трагичен бенефис не бях виждал. Уж щяло да е шоу, което да се помни дълго. Първо започва с родопска гайда, та да потънат гимиите на всички. След това се почва с Трифон Иванов и първия рев, а след това с Кройф и втория рев. Простотия е да използват деца за тази цел. Чужденците се чудят къде са дошли. Шоуто беше един мач, който не впечатли с шоу, а просто едни стари играчи се напъваха да тичат. Водещият напъваше публиката да вика Стоичков. Накрая заря, Ицето я зяпаше, а хората вече се изнесоха.
13
11
 
1
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 7 години
Tъй и не фанах, кой точно е тоя дет се пули до Стоичков?...
12
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кюрда и Барболина, лигльовци с претенции!
11
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво е да си футболист? трябват ти само яки крака и малко акъл! нищо повече! и колкото по *** - толкова и по - як и повече търчиш из терена! ни ценз, ни образование! и група олита да реват из трибуните и да избиват комплекси! а после настане вечер, месец изгрее, запалянковзи в група жулят ракия по чалготеките...
10
22
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
от 94 помня само как един бръкна в ануса на друг! но за толкова години футбол и само една 94???! не оспорвам таланта му за футболист, а какво е направил за българия! иначе и бай *** е прославил родината в европа! например нешка робева колко златни медала донесе на българия?! в такъв смисъл го пиша!
9
3
 
19
 
! Отговори
LZ3FN преди 7 години
Браво на момчетата . Зарадваха ни още веднъж.
8
6
 
37
 
! Отговори
Nik преди 7 години
Стоичков и Бербатов и компания да са живи здрави и много щасливи!!!! :):):):)А вие хейтъри спрете да пишете глупости!
7
3
 
32
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Аз пък да отбележа, че трябва да си мега к-ух да отидеш на бенефис на Стоичков и да си се ръгнал в сектор Г и да викаш "К-у-р за Левски". Добре, че беше еднократно. Пък да викаш като раздрънчено кречетало, че ЦСКА и преди и сега нам си какво, на бенефиса на Стоичков, е леко казано...смехурляшко изпълнение! Добре, че пуснаха химна, че тъ-паците да млъкнат! Точно в правилния момент беше! Вчера там бяхме българи, не бяхме тъ-пи овце, но явно овцата си остава овца, независимо дали си червен или син.
6
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до номер 1!Прав си, ако си имал предвид за фудбола в Бьлгария! Стоичков вместо да трепе животинките (зебри жирафи) то ест да хвьрля пари на вятьра, можеше да помогне клуба на ЦСК от кьдето е ял хляб!
5
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз имам едно мнение- или трябва да си пълен оли.гофрен за да не отдадеш почит на Стоичков заради прекрасните мигове през годините с екипа на България и особено 94-та година или трябва да не помниш това лято от 94-та. Аз друго обяснение нямам. Левскар съм от както се помня, на 35 години съм и Стоичков ми е донесъл най-много радост през живота ми от всички футболисти в света, като футболен фен!Толкова по темата!
4
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1За Бербатов не знам какво е направил наистина бг футбола ни, но това да питаш един Стоичков????А, извинявай ти не помниш 94-та година. Прекалено малък си бил. разбирам те!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мите, честита нова коса.
2
5
 
15
 
! Отговори
Жена преди 7 години
1, що не ходиш да .... пиеш една ракия? Може и кило. За да вдигнеш умре...лия ...дух.
1
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво са направили за българския футбол? НИЩО! играли за чужди отбори и ги направили шампиони, а българия никога не е имала футболен отбор - шампион! стоичков поне треньор да беше станал, ама ядец!