Астън Вила загърби Стенли, не го пускат да рита

Мениджърът на клуба предложил друг пост на футболиста
21 юли 2016 09:52,
7
Астън Вила загърби Стенли, не го пускат да рита
Снимка: Reuters

Ръководството на Астън Вила няма да предложи договор на българския футболист Стилиян Петров, обявиха официално от английския клуб.

Бившият капитан на националния отбор на България не влиза в плановете на мениджъра Роберто ди Матео.

Петров обаче може да остане в Астън Вила, тъй като от клуба са готови да му предложат друг пост.

"Стилиян е вдъхновение за всички нас. Говорих с него и му обясних решението си. Освен това му предложих да остане в клуба. Стилиян ще обсъди предложението със семейството си преди да се завърне при нас", заяви Ди Матео.

Както е известно, преди четири години Петров беше диагностициран с левкемия, но успя да се възстанови напълно и дори да се завърне на терена.

Той игра в две контроли на Астън Вила през юли, но пропусна снощната проверка на тима срещу Бристъл Роувърс, завършила 1:1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
ф преди 7 години
Не му е за пръв път ,така през 2006 Стенли беше изритан в *** от Ицо .
4
1
 
12
 
! Отговори
vlady преди 7 години
На 37 години след прекарана химиотерапия вече не е годен за професионален футболист за съжаление. Би бил полезен за Астън Вила като част от треньорския щаб, но не е в състояние да играе на високо професионално ниво.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чак пък загърбили ... айде пак свободни съчинениялогично е да не го картотекират, едва ли някой е допускал, че ще го върнат на терена след такава пауза на тия години, отбора си има конкретни цели и задачи за през сезона. Важното е, че се е оправил, другото са бели кахъри. Ще му предложат пост в треньорския щаб и реално остава в отбора.
2
2
 
17
 
! Отговори
М СЕСТРА преди 7 години
МНОГО Е БОРБЕН НО ВИЖТЕ ВИДА МУ......... ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ПОДПУХНАЛ И БОЛЕН ЧОВЕК , НИКАК НЕ Е ЗА ТЕРЕНА, НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ЧЕ ТОВА Е ВРЕДНО ЗА САМИЯ НЕГО...........
1
0
 
27
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Това беше неизбежното решение. Едно е желанието на Стилиян, но за съжаление, възможностите му в момента са други. Все пак това не е най-важното, нали оздравя, другото са подробности