ЦСКА се удави в Дунав, Йорданеску спокоен

Треньорът се извини на феновете на "червените"
12 сеп 2016 09:00, Александър Попов
37
ЦСКА се удави в Дунав, Йорданеску спокоен
Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску прие спокойно загубата с 0:2 от Дунав в срещата от шестия кръг на Първа професионална футболна лига.

"Поздравявам съперника за победата. Извинявам се на феновете от мое име и от името на футболистите. Надявахме се на съвсем различен резултат. Явно ще ни е нужно повече време. Ако бяхме по-умни, резултатът можеше да бъде по-различен. Имахме шансове, но не се възползвахме. Ще оправим тези пропуски. Знам какво трябва да направя. Имаме много нови играчи, трябва да изградим връзките между тях. Не всички от тях са в оптимално физическо състояние. В много моменти не работихме като отбор. Имаме класни индивидуалности, но във футбола трябва да бъдеш отбор", заяви треньорът на "червените".

Според него предстои много работа, за да се намерят решенията, от които се нуждае отбора.

"Трябва да го направим много бързо, защото не можем да си позволим да продължаваме да губим точки. Смятам, че вече играем по по-различен начин, но ни трябва повече агресия, повече борбеност, с което противникът днес ни превъзхождаше. През второто полувреме опитахме, но отново пропуснахме възможностите си. Не успяхме да вкараме рано гол и това ни постави под напрежение. Сега имаме две домакинства и трябва да вземем две победи. Трябва да изградим възможно най-бързо силен отбор и да влезем в добра серия.
Доволен съм от играчите, които имаме и съм сигурен, че имаме класата, за да станем силен отбор. Не се нуждаем от още нови попълнения", заяви Йорданеску.

Всичко за развитието на двубоя вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: ДунавЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
7
 
! Отговори
ДО 4 преди 7 години
ее, гМО-то не дойде ли от запад
2
0
 
29
 
! Отговори
asd преди 7 години
Русе > Етрополе
1
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя беше тая ЦСКА, че пак ги обърках - Панчаревската или Етрополската?