Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин

Националите ни с нова загуба - 0:3 от скандинавците
Обновена: 11 окт 2016 08:40 | 10 окт 2016 23:45, Георги Пешев
159
Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин
Снимка: Ройтерс

Швеция също се подигра с България, след като удари националите ни с 3:0 в световна квалификация за Мондиал 2018. Попаденията във вратата на Владо Стоянов на "Френдс Арена" в Стокхолм мушнаха Тойвонен (39), Хилйемарк (44) и Линдельоф (58).
 
Играта на българите и в този мач бе повече от комична. Театралната трупа на Петър Хубчев предизвикваше само смях с изявите си.
 
В защита бяхме трагични, в средата на терена не можехме да вържем два паса, а в атака се представихме меко казано апатично. Попускът на Ивелин Попов при 1:0 пък ни накара да се изчервим от срам.
 
Пълна пародия на национален отбор и е крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.
 
Тези мишки, които излязоха на "Стад дьо Франс" и на "Френдс Арена", не могат да са лъвове и не са. Те са мишоци и са срам за тази велика игра.
 
Каквото и да се каже за двете загуба в последните дни ще бъде малко. За това едно "наздраве" за БФС и футболистите. Време е за чалга, уиски и аулин. Все пак така повелява традицията и желанията на Боби Михайлов и Ивелин Попов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
9
 
! Отговори
sdfsd преди 7 години
Мда въпреки индивидуалните грешки,смятам ,че играчите са най-малко виновни за представянето на отбора.Рибата винаги се вмирисва откъм главата!ПОставянето на дилетанти като Петев,внезапната смяна без причина между мачовете и кой знае колко куп други управленски глупости са затормозили играчите.Играчите не са лоши момчета и не са лоши играчи ,ръководителите са зле и това не е тайна за никои българин.................
54
5
 
17
 
! Отговори
бат Бойко преди 7 години
Уникална държава -Уникални футболисти -
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ситуацията ми напомня на една английска комедия от 2001г. - Mike Basset: England manager.В общи линии беше същата ситуация- пристигат на тренировките с последен модел лимузини и спортни коли, а на терена- куци коне и пародия. Ако не сте го гледали, гледайте го, ще откриете 100% съвпадение с националният ни "отбор" в момента.
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментиращите в БНТ същия мач ли са гледали. Като им слушам заключенията, мисля че са гледали друг канал. Дори треньора и футболистите не си признават, че са куци чалгари а липсвало късмет и агресия. Мале мале .... мъка мъка
51
1
 
4
 
! Отговори
3:0 преди 7 години
Вината е в клубните тренери а пък тези *** не дадоха нищо от себе си и малко срам да имаха поне
50
2
 
39
 
! Отговори
трол преди 7 години
Най - важното е че Боби Михайлов още е шеф на БФС !Че Бойко е премиер А Цецка Цачева ще става Президент !
49
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби, време е.
48
1
 
27
 
! Отговори
Смърф преди 7 години
Смях в залата!Боксовата круша на Европа станахме ние.Пак се раздадохме на 1000%....:):):).Какво да се раздаваш,като не знаеш как се играе футбол.
47
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швеция тази вечер беше просто един безличен отбор, който се подигра с "лъвовете" ни.
46
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изявление на капитана след загубата от ШвецияЗабравяме този мачи гледаме напредЖивотът продължаваДнес нямахме шансТук в Швеция магазините за алкохол затварят в 18 часаникакъв шанс днес е понеделники нощните заведения не работяти пак повтарямняма чалгатекиизобщо малшанссъдията също съществено допринесе за загубатабеше се облякъл с някакви демоде дрехи,които мен лично ме стресираха допълнителнобез никаква татуировка никакъв стайлингизобщо задръстеняк
45
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е че си карат рейндж роувърите осигурени им от моту фое (мототехника). С такъв малката перука изтрепа хората на магистралата, връщайки се пиян от танци в Пловдив, ама татю го покри. Добре че се провеждат срещи,че да се видят колко са некадърни.
44
0
 
20
 
! Отговори
Бг фут-бокс преди 7 години
Куцо магаре малелмалелеееее
43
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи юнаци! Бях приятно изненадан , че паднаха само с 3:0. Очаквах поне 5 да ни вкарат. Така че нека гледаме позитивно на нещата, както казваше крадецът от Мадрид
42
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-страшното е, че тази Швеция е най-слабата от поне едно десетилетие насам. И пак тотално ни размазаха.
41
1
 
24
 
! Отговори
Гледах преди 7 години
Едните играха футбол а другите кво правиха не разбрах
40
0
 
15
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
Лилиииииииииии , добре , че не се прибрах. 3 пати кютек от Вуте ич не ми са яде.Кога е следващия мач и с кого ?
39
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам ме е, защото цял живот съм ритал само на кварталното игрище с приятели, организирали сме си двубои срещу действащи футболисти от Б и В група и са ни ръкопляскали за куража, а тези са "професионалисти" и нямат сърце дори да играят срещу хора от своята черга.
38
1
 
18
 
! Отговори
Топки преди 7 години
Ако съберем фолк певиците ще играят по добре
37
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
айдеее дай дай дай удриии курвии къде сте чакат виии . А неграмотния Хубси да се научи да пее химна че стой като паметник
36
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко, Боко Мат'ряла ще оправи нещата с малко асфалт.