Майкъла: Головете на Базел свършиха при 6:0

"Довечера Лудогорец ще направи коледен подарък на България"
23 ное 2016 15:00, Веселин Коларов
3
Майкъла: Головете на Базел свършиха при 6:0
Снимка: Reuters

Лудогорец ще успее да постигне труден успех при днешното си домакинство на Базел, защото головете на швейцарския гранд свършиха при разгромната победа с 6:0 над Вадуц във вътрешното първенство. 

Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла преди днешния решаващ мач между двата отбора от груповата фаза на Шампионска лига.
 
Победителят от сблъсъка на националния стадион "Васил Левски" ще си гарантира участие в Лига Европа напролет, което накара двата отбора да го определят като финал. "Това е мач за още няколко милиона евро", заяви Майкъла пред нашата медия.
 
"Очаквам трудна победа за Лудогорец, въпреки че Базел е много сериозен противник. Не се съмнявам, че разградчани ще вкарат гол, важното е защитата да не допуска грешки. Хубавото е, че попаденията на швейцарците свършиха в последния им мач. Довечера Лудогорец ще направи коледен подарък на България", добави бившият изпълнителен директор на ЦСКА.
 
Относно нападките на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който нарече шампионите "гробокопачите на родния футбол", Майкъла заяви: "Лудогорец играе за пари, не за нашия футбол. Това е машина за печелене и Кирил Домусчиев много добре знае по кой път е поел, защото сам го избра".
 
"Той не цели да развива играчи, това е работа на ЦСКА и Левски. Винаги сме имали силен национален отбор, когато в него е имало футболисти от двата ни гранда", завърши Майкъла.

Всичко за мача Лудогорец - Базел четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не се окаже, че има още 6 в торбата с коледните изненади.
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не е разбирал футбола Майкъла и като играч си беше такъв.
1
3
 
22
 
! Отговори
Че преди 7 години
След като Домусчиев получи пет милиона за стадиона и възможността да фалира и ограби БМФ ,време е и той да подари нещо на България :-)