Владо Стоянов запази европейските мечти на Лудогорец

Разградчани устискаха 0:0 срещу Базел с невероятни намеси на вратаря
Обновена: 23 ное 2016 23:41 | 23 ное 2016 23:38, Веселин Коларов
36
Владо Стоянов запази европейските мечти на Лудогорец
Снимка: БТА

С храбри намеси вратарят Владислав Стоянов опази вратата на Лудогорец и донесе точка в решителния мач с Базел в Шампионската лига. С много битка разградчани устискаха 0:0 пред малко над 20 000 привърженици на националния стадион "Васил Левски".

С точката командата на Георги Дерменджиев е на трето място, а Базел на четвърто, като и двата отбора са с по 2 точки преди последния кръг от груповата фаза.  

Нулевото равенство се оказва доста стратегическо заради първия мач в Швейцария, където българският първенец направи 1:1 и има предимство в преките двубои.

Така ако след последните мачове двата тима останат с равни точки, Лудогорец ще остане на третата позиция и напролет ще играе в елиминациите на Лига Европа.

В последните мачове от група "А" на 6 декември разградчани гостуван на ПСЖ, а Базел приема Арсенал.


Подробности от мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
ало, Лудите селяни преди 7 години
До ака Интересно защо ли не ти се отдава да създадеш поне едно смислено изречение по темата? Дали има връзка с интелектуалните ти невъзможности?
23
1
 
3
 
! Отговори
РККА преди 7 години
edno е сигурно последния кръг ще гледам Арсенал /Базел а не Лудогорец /ПСЖ
22
2
 
3
 
! Отговори
Ludogorets UEFA EL преди 7 години
Haters gonna hate...
21
4
 
3
 
! Отговори
ака преди 7 години
До до 27Ти друсаш ли се бе ?
20
3
 
11
 
! Отговори
до 27 преди 7 години
Никакъв шанс нямат Арсенал за първото място. Венгер ще даде почивка на титулярите си срещу Базел, щото битката в Англия е епична, а шанса Лудогорец да вземе нещо от ПСЖ е 1 на 1000. Всеки рационален мениджър би заложил на сигурната полза от почивката на титулярите - ще са по-свежи за следващите мачове, а на резервите ще бъде уреден перфектен шанс за изява в ШЛ. Така че Лудогорец вчера направи една огромна крачка към отпадане и от ЛЕ, след като вече е най-заслужено отпадналия отбор от ШЛ.
19
4
 
12
 
! Отговори
майтап преди 7 години
Единствените двама българи в отбора спасиха от позор двата вагона латиноси и собственика им, ама временно. Голяма грешка направиха от лагера на Лудите - да разчитат, че късмета и вратаря ще удържат незаслуженото 0-0. В последния мач ПСЖ ще попилее прехвалените селяни, а Базел най-вероятно ще вземе поне точка от резервите на Арсенал. Венгер редовно дава шанс на играчи, които не са титуляри в такива мачове, които са без значение за топчиите.
18
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К'ви резерви, к'ви пет лева бе ей, "разбирачи". Няма значение че са се класирали, ПСЖ и Арсенал все още се борят за първото място и задължително трябва да победят, дори в последния мач. Арсенал ще излезе с пълен състав срещу Базел, защото не само им трябва победа, но и голяма такава. ПСЖ не могат да допуснат равенство с/у Лудогорец, така че също ще излизат за победа.
17
4
 
6
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
До ДО ЧикънМилсами да :) Между две шампионски лиги.Лудогорец трябва 30 поредни години да се дънят и фалират, че да достигнат вашето велико ниво. Бих изредил и вашите екзекутори, но нямам толкова време... Те са десетилетия резил...
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стар Левскар2 *** българи на терена, цял български екип лекарск, масажисти физиотерапефти и треньори е достатъчно за гордост.
15
9
 
6
 
! Отговори
Стар Левскар преди 7 години
Истината е , че Лудогорец заслужава с показаното да продължи , но другата истина е , че в този отбор излизащ с двама българи няма нищо българско с , което да се гордеем , че е наш *** ! Нека не забравяме , че най-големите успехи на Левски и ЦСКА в Европа са постигнати само с родни футболисти.....
14
2
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Труден и не добре изигран мач.Да подсетим "Арсенал ,че имат доста фенове у нас ,които не трябва да са разочаровани след края на следващия им мач в Базел.
13
6
 
10
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
До Анонимен 18Предпочитам да гледам как ПСЖ къса шошоните на Лудогорец в ШЛ, отколкото твоя отбор във втори предварителен кръг срещу квартален отбор съставен от учители и адвокати.
12
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спаружените кренвирши Лески не могат да бият, тръгнали е Европа да играят.
11
29
 
16
 
! Отговори
ййй преди 7 години
Страшно слаб отбор.. Най-слабият Базел за последните 5-6 години ги разцепиха.. положение след положение, а трупата на гела даже наказателното Не можа да стигне. Този лудогорец е в пъти по-слаб от онзи Левски който игра в ШЛ.
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е вратря, ники михайлов ако беше щяха да са паднали жестоко
9
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Уевски олле!!!!!
8
16
 
12
 
! Отговори
да преди 7 години
А дали има изобщи българи в Лудогорец? Или са само за цвят (но пън интендид).
7
10
 
69
 
! Отговори
Хорхе преди 7 години
През последните години в българският футбол има само един отбор и това не е националният, а е Лудогорец. Всички останали отбори са развъдник на "звезди" за жълтата преса и нощния живот в България.
6
7
 
11
 
! Отговори
Присъстващ преди 7 години
Малко над 20000... Излиза че на мача с Арсенал останалите 20000 са били чУЖДО ПОКЛОННИЦИ дошли да гледат гостуващото отборче ...
5
2
 
3
 
! Отговори
kiki преди 7 години
До АнонименNE SE ZNAE