Кристиано подсмърча заради освиркванията от "Бернабеу"

Това обяви вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас
1 фев 2017 14:34, Веселин Коларов
15
Кристиано подсмърча заради освиркванията от "Бернабеу"
Снимка: Reuters

Мегазвездата на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, е много разочарован от освиркванията, които получава на "Сантяго Бернабеу". Това обяви вратарят на "белия балет" Кейлор Навас.

По време на победата с 3:0 над Реал Сосиедад в среща от 20-ия кръг на Примера дивисион, част от феновете на мадридчани изразиха недоволство от формата на четирикратния носител на Златната топка. Португалският национал обаче не им остана длъжен и камерите го уловиха как се обръща към тях с думите "кучи синове".
 
"Кристиано обича всички фенове на Реал, говорих за това и със Серхио Рамос", заяви Навас. "Не му е безразлично, когато го освиркват. Болно му е да чува тези неща от трибуните, но той разбира привържениците, които в същото време ни подкрепят. Роналдо винаги се опитва да бъде полезен за отбора с головете си", продължи вратарят на "кралете".
 
"Освиркванията са част от играта. Когато бях нов в Реал, това не ме изненадата. Винаги сме по-силни като чувстваме подкрепата на запалянковците", завърши Навас.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Класата е вечна, ама формата е временна. Не им ли е ясно
11
2
 
5
 
! Отговори
ц преди 7 години
Няма по -големи *** от феновете на Реал ,може би само феновете на Ман .ЮН.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симпатизирам на Барселона и не харесвам Роналдо, но да го освиркват заради няколко слаби мача е меко казано изключително помиярско поведение. В много случаи той сам ги е носил на гърба си. Така беше и с Касияс, един невероятен вратар, явно такива са им част от феновете, с къса памет ...........
9
3
 
5
 
! Отговори
ЖОРЖ преди 7 години
Простотията е НЕИЗТРЕБИМА. Т Я няма народност , място и време. РОНАЛДО Е ШЕСТИЦА ОТ ТОТОТО ЗА ВСЕКИ ЛЮБИТЕЛ НА ФУТБОЛА. Но ....всяко стадо си има *** , избират да са ***, техен проблем.
8
2
 
13
 
! Отговори
FacundoSava преди 7 години
Тези испанци са най-жалките фенове, те не заслужават отборите си. Варди не беше вкарвал от 10 мача, но на "Кинг пауър" не спират да пеят името му. И така е на всичките стадиони във Висшата лига. Фенска култура братлета...
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7уважението остана в миналия век когато спортът беше спорт. Сега се прави шоу - тоест зрелище за пари. Правят го както клубовете, така и самите играчи, така че да се сърдим само на едните или само на другите няма да е честно. Ако искаш да гледаш футбол - *** на мач на Б група и надолу, където парите не са освновния движещ фактор.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За толко пари е нормално.Знаете ли колко пари изкарва всяка секунда в която е жив тоя човек? 200 лева. Без значение дали спи,яде рита или си кара ламборджинито.Всяка секунда -две зелени банкнотки а Алеко. Това са само основните доходи.Отделно рекламите.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте коментар 6! Ей за такива *** ви говоря! Къде е уважението! Жалък си, много жалък!
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-противните фенове на земята, най!!! Разбира се не всички, но много голяма част. Роналдо за 6-7 години почти слаб мач ненаправи, сега му падна малко формата и жалките фенчета са готови да го линчуват! Жалко е, че фенове като тези са имали възможността да имат в отбора си Раул, Касияс, Роналдо... Те не заслужават такива играчи. Не съм фен нито Барса, нито Атлетико!
3
6
 
13
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Напълно заслужени освирквания за този посредствен житен бегач. Не умее нито да маневрира прецизно по терена, нито да заема позиция, нито да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Също при неточно подадена топка не обяснява на съотборниците достатъчно внимателно допуснатите грешки.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реалските фенове винаги са били неблагодарни. Той Роналдо толкова купи им донесе, сега 1 мес. не бил във форма и вече голям освиркване. А и той вече е на 32, какво очакват? От тук нататък тепърва ще губи форма.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми - фенове на Реал... Освиркаха клубни легенди като Раул и Касийяс, та Кристиано ли няма.