Реал надделя над Байерн с Роналдо и съдия

Мадридският колос спечели след продължения
19 апр 2017 07:29, Александър Попов
27
Реал надделя над Байерн с Роналдо и съдия
Снимка: Reuters

С позорна съдийска грешка Реал Мадрид успя да отстрани Байерн Мюнхен в титаничния реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Защитаващият трофея си мадридски колос спечели мегасблъсъка на "Бернабеу" с 4:2 след продължения.

Баварците направиха много силен мач и победиха 2:1 в редовното време, но в добавения половин час бяха брутално ощетени от унгарската съдийска бригада начело с Виктор Касай.

Кристиано Роналдо изравни 2:2 от метър засада, която остана незабелязана от реферите и даде начало на скандалния обрат за мадридчани. До края на 120-те минути Роналдо оформи хеттрик, а Марко Асенсио заби четвърти гол във вратата на отчаяните баварци.

В добавка към нередовния гол за Реал Касай изгони доста пресилено Видал от Байерн малко преди края на редовното време. Чилиецът получи втори жълт картон, въпреки че при шпагата си в краката на Асенсио успя да избие топката.

Иначе смелите баварци успяха да победят в 90-те минути след гол от дузпа на Левандовски и автогол на капитана на Реал Серхио Рамос. В крайна сметка Роналдо и съдията Касай нокаутираха Байерн и така Реал продължава защитата на титлата си в Шампионската лига.

В другия мач снощи Лестър и Атлетико Мадрид завършиха 1:1, което бе достатъчно за испанците да се класират за трети път на полуфиналите в последните четири сезона

Всичко за срещите от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво толкова е станало? Имаше засада на Роналдо, ама нямаше дузпа за Байерн. Съдията просто е направил мача по драматичен.
4
6
 
21
 
! Отговори
? преди 7 години
Petrov, гледал ли си мача? Ако не си виж това с повторения:https://youtube/watch?v=nxWjo5b371sЗа твое улеснение около 12 мин. Няма дори фаул на Видал и коментатора го казва също.
3
5
 
16
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Затова отдавна не гледам футбол...За мен това е загуба на ценно, необратимо време:). Хубав ден!
2
31
 
15
 
! Отговори
Petrov преди 7 години
Александър дето е писал статията явно е за Байерн. Те явно отстъпваха на Реал, бяха изнервени особено накрая а Видал типично по латиноамерикански не му издържаха нервите и раздаде шутове.
1
5
 
35
 
! Отговори
Стоичков преди 7 години
Който плаща пичели, койт ни плаща, ни пичели.