Трансферът на века става факт: Неймар в ПСЖ

На 2 август нападателят минава медицински прегледи
31 юли 2017 11:37, Веселин Коларов
11
Трансферът на века става факт: Неймар в ПСЖ
Снимка: Reuters

Трансферната сага на лятото е на път да приключи тази седмица. Според информация на вестник "Марка" нападателят на Барселона Неймар ще премине медицински прегледи в Пари Сен Жермен на 2 август, след което ще финализира трансфера си на "Парк де Пренс".

Бразилецът ще се подложи на задължителните прегледи в Катар, след което ще се срещне с президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи.

Според информацията Неймар ще подпише договор с компанията Катар Спортс Инвестмънтс, която е собственик на парижкия клуб.

В рамките на договора бразилската звезда ще стане посланик на световното първенство в Катар през 2022 година и ще заработи около 300 милиона евро за пет години.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: БарселонаПСЖнеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
10
 
! Отговори
vg преди 6 години
300 000 000??за 5 години?за футболист? грешка ли има в заглавието или света отива по дяволите?
9
3
 
8
 
! Отговори
Само да напомня.. преди 6 години
..че трансферът на Неймар е факт единствено в заглавието на статията. Истината е, че към настоящия момент Неймар все още е играч на Барса. Дали на 2 август сделката по преминаването му в ПСЖ ще бъде финализирана ще видим точно на 2 август. И нито ден по-рано!
8
3
 
11
 
! Отговори
Браво на Париж преди 6 години
Какво да кажа, освен поздравления на ПСЖ. Явно проекта им наистина е мащабен и имат големи амбиции и то не само да завладеят един-два пъти евроепйския връх, а да се превърнат в постоянна доминантна сила за в бъдеще. След Роналдо и Меси, Неймар е третия най-добър с уговорката, че е само на 25 и му предстоят най-добрите години. Много добра инвестиция, а относно парите които дават за него - не се притеснявайте. Ще си ги избият от реклама и продажба на екипи и артикули. Даже ще са на огромен пюлс.
7
10
 
5
 
! Отговори
11 преди 6 години
Да въри дет ще - и без тва само се пречка и пропилява атаките.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не са просто някакви пари, това са 300 млн. евро! Купи мупи ае бегай от тука.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за пари ли е неймар тогава да вземе тез прости пари и да се маха
4
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами жив и здрав да е Неймар и да си ги харчи на воля, но според мен на тия години да избереш много пари ( не че сега не получава пак доста милиони) пред истинската кариера и трофеи и множество купи говори само за алчност. В ПСЖ освен да станат 10 пъти поредни шампион на Франция и да стигнат до 4-5 четвъртфинала и 1-2 полуфинала в ШЛ няма да направи нищо друго. Но от бразилци излезли от гетата няма какво друго да се очаква... За тия с минусите ще кажа - вижте как постъпи големия Батистута ....
3
1
 
8
 
! Отговори
Аз 2 преди 6 години
Защо Ч.У.К е лоша дума?
2
0
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Защо смяташ че само стругарството или изкопчийството е работа? Всеки работи това с което го е дарил Бог.Един рита топка,друг пише книги,трети пее и свири,четвърти изобретява джаджи и т.н. Работата с мотиката или *** и сърпа бяха приоритет на онова време.Всичко от което се заплаща става с някакъв вид труд,дали умствен дали физически ,всичко има цена. Само за лежане не плащат.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ще заработи около 300 милиона евро за пет години"Чак да ги заработи едва ли