Левски и Лудогорец не се победиха на Герена

Имаше напечени положения и два червени картона
6 сеп 2017 22:47,
15
Левски и Лудогорец не се победиха на Герена
Снимка: БТА

Левски и Лудогорец направиха страхотно дерби, въпреки че не си вкараха гол пред 15 000 зрители на "Герена" в отложен мач от 1-ия кръг на Първа лига. Сблъсъкът в София обаче беше изпълнен с напечени положения и не чак толкова много голови ситуации.

През първото полувреме отборите пропуснаха по два добри шанса да открият резултата, а след половин час игра Натанаел удари с ръка Антонио Вутов по лицето, но получи само жълт картон. 5 минути по-късно пък Божидар Митрев беше изгонен директно от съдията Никола Попов за игра с ръка извън наказателното поле.

След почивката Левски очаквано се прибра в защита и игра много дисциплинирано в задни позиции, а в 80-ата минута и Сисиньо беше изгонен за бутане в гръб срещу Жорди Гомес. До края не падна гол и срещата завърши 0:0.

Така Левски продължава да няма допуснато попадение под ръководството на Делио Роси, но победната серия на италианеца приключи.

Лудогорец пък записа второ поредно равенство след изненадващото 1:1 с Пирин в Разград миналия кръг.

В класирането Левски събра 14 точки и се изкачи на 3-то място. Шампионите са с 15 т., на една зад лидера ЦСКА-София.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: дербиЛудогорецЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До муспиТака е, правилно виждаш нещата. Единственото, което трябва да добавиш е, че обора на Подуяне има да плащанякакви данъци. Нма разлика между фк тире и фк подуяне.
11
3
 
33
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Трябва да се запази отбора и публиката на ЦЕКАнаБКП-Барцелона'48-ЛАДА, за да са пушечно месо за задаващия се гняв! Краят на еврейския геноцид ще се отбележи с кървава каша от сто хиляди комуниста!
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно очаквано приятелски мач лс лудопилец 0:0, делиорманците не се напрягаха да не би да вземат да победят, лс беше пълна трагедия преди изгонването на Митрев, а и след това, имаше по 15 мин когато не можеха да отнемат топката на зелените гущери, игра в центъра на терена с цел да няма победител..после едни коментари как достойно били играли геренците, смях, а пък Наско и Тити реваха неистово,ами спомнете си как делорман игра срещудруги отбори, на които показаха 10 жълти картонаи един червен
9
2
 
36
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Браво на рефера за яркото самобитно творческо съдийство с много интуиция и въображение. Дано има повече такива творци.
8
3
 
35
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Наистина има много компрометирани елементи, които търсят само провокации за сбиване. И аз се замислям дали повече да ходя на този стадион. В секторите "Б" и "В" направо не е човек да ходи. - само хора със съмнително изражение от които се чуват ругатни и обиди и през целия мач и са готови да се сбият за какво ли не. Абсурдно е.
7
20
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази сутрин - телевизия БТВ - Сираков, Тити и арменския *** Кикимян. Това беше най безумното изкаване на едни болни левскари. Неможе да продължава по този начин. Съдията тотално подкрепяше Левски - 4 жълти картони спести на Вутов и провокациите му 2 жълти картона на Цветкович. Левски играе по зле от Пирин дори. Почувстваха се силни след Спас.
6
6
 
60
 
! Отговори
СТАР ЛЕВСКАР преди 6 години
СЛЕД ЗВЕРСКИТЕ ПОБОИЩА НА ТРИБУНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА МАЧА С ЛУДОГОРЕЦ, КРАКЪТ МИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПИ НА ГЕРЕНА! КАК ДА ЗАВЕДЕШ ДЕТЕ??? ОСТАНАХА САМО ***, ПИЯНИЦИ, НАРКОМАНИ НА СТАДИОНА! КРАЙНО ДЕГЕНЕРИРАЛИ *** С КОИТО НЕ ИСКАМ ДА МЕ СВЪРЗВА НИЩО, ДАЖЕ И ОТБОРА!
5
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня крадливия зализняк, крадеца на бмф,фонда и завода в Ловеч, ще даде ли пресконференция, или мама пази делиорманското? Сигурно пак е задължило всички моряци, които не са на рейс, да ходят да пляскат на балерините,за да има публика.
4
1
 
40
 
! Отговори
maiko mila преди 6 години
maiko mila
3
20
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В последната минута син наркоман от трибуните се опита да убие Лукоки с хвърлена бутилка!!! Синия наркоман ЗАЩО не беше арестуван за ОПИТ ЗА УБИЙСТВО????? Има ли закони в тая държава?????????Е за това нормалните хора не ходят на мачове и за това Лефски е НАЙ-МРАЗЕНИЯ ОТБОР В ЦЕЛИЯ СВЯТ!
2
15
 
52
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
За малко Левски да ги бият и с 10 човека!Докато цска и с 12 няма да успее
1
12
 
52
 
! Отговори
x преди 6 години
гледам само Англия и Испания, селски нискоразредни първенства не ме интересуват