Зидан чете здраво "конско" в Реал Мадрид

Треньорът на "кралете" е събрал отбора на разговор
Обновена: 15 сеп 2017 14:59 | 15 сеп 2017 13:42, Веселин Коларов
0
Зидан чете здраво "конско" в Реал Мадрид
Снимка: Reuters

Треньорът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Зинедин Зидан, е обезпокоен от формата на "белия балет" в началото на сезона. 

Изключение не направи и победата с 3:0 над Апоел Никозия в груповата фаза на Шампионска лига, защото играта на Кристиано Роналдо и компания не удовлетвори френската легенда. След срещата на "Сантяго Бернабеу" Зизу заяви, че определено не е доволен от представянето през първото полувреме и от подценяването на кипърския първенец.
 
Според Marca Зидан е провел разговор с футболистите си и им е казал, че трябва да започнат да действа по-агресивно на терена и да влагат повече спортна злоба. След първите три кръга на Примера дивисион Реал направи две домакински равенства – 2:2 с Валенсия и 1:1 с Леванте, които го оставиха на 4 точки зад лидера Барселона.
 
В неделя испанския шампион има трудно гостуване на Реал Сосиедад, като за срещата са наказани Марсело и Кристиано Роналдо. С контузии са Марко Асенсио и Карим Бензема, но се очаква те да вземат участие в Сан Себастиан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари