Край на сагата: Коутиньо пристана на Барселона

Техничарят парафира за 5 години с клуба, до 2023-а
Обновена: 7 яну 2018 09:04 | 7 яну 2018 08:55, Александър Попов
5
Край на сагата: Коутиньо пристана на Барселона

Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо вече е играч на Барселона, след като каталунците обявиха дългоочакваната новина на официалната си страница в интернет!

Договорът на техничаря е до лятото на 2023 година и в него ще има клауза за откупуване на стойност 400 милиона евро, се казва в информацията на испанския клуб. В следващите часове "блаугранас" ще информират медиите кога ще бъде представянето на играча.

Коутиньо става вторият най-скъп футболист в историята на футбола и най-скъпият в историята на Барса. Според неофициална информация той ще струва общо 160 милиона евро, като 120 милиона евро ще бъдат платени на мърсисайдци веднага, а останалата сума ще бъде под формата на бонуси.

През този сезон Барселона няма да може да използва южноамериканеца в мачовете си от Шампионската лига, тъй като той игра за Ливърпул в тазгодишното издание на турнира.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
dp преди 6 години
А бе не е лош играч Котуньо ама не струва и половината от тия пари.
4
1
 
6
 
! Отговори
Cryuff преди 6 години
Тепърва трябва да се доказва. Успех!
3
10
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
тоя че е гола вОда, гола е, ама не виждам как точно Лузърпул ше прокопсат от неговото напускане...та те са си обречени на посредственост и безтитлие :-)
2
8
 
7
 
! Отговори
Куц преди 6 години
Този е ялов. Нищо нема да направи в Барса. Сега Клоп да вземе за половината пари Вкаранга та да се видин у голаджия и накрай сезона шампион и носител на КЕШ. А Барса ще си хранят поредния латински ***.
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добър е от Неймар! Пито платено дето се казва!