БФС наказа Каранга заради "рязането на глави"

Звездата на ЦСКА пропуска домакинството на Ботев
20 мар 2018 16:25, Веселин Коларов
25
БФС наказа Каранга заради "рязането на глави"
Снимка: Bulphoto.com

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга бе наказан с един мач лишаване от състезателни права и глоба 6000 лева заради неспортсменски прояви по време на дербито с Левски. 

Звездата ще пропусне първия мач на "червените" от плейофите срещу Ботев Пловдив заради "обида на един или повече зрители. По тази точка бразилецът е глобен и с 3000 лева. За показване на неприличен жест без форма на дискриминация Каранга отнесе още 3000 лева глоба. 
 
Както е известно, миналата неделя ЦСКА победи Левски с 1:0 във "Вечното дерби", като герой за "червените" бе именно Каранга.
 
Бразилецът вкара единствения гол в мач №1 у нас в 85-ата минута и донесе трите точки на армейците. Каранга обаче изрази по-доста неуважителен начин радостта си.
 
Веднага след победното попадение Фернандо отправи жест с "рязане на глави", а след края на мача ликува с надуваем пенис, на който бе закачено клубно шалче на Левски.
 
Шефовете на "сините" бяха бесни от действията на Каранга и вчера се появиха информации, че ще сезират БФС и дори Прокуратурата.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: ЦСКАФернандо Каранга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
26
 
! Отговори
асдасдасдасдсада преди 6 години
И в затвора да го вкарате и от там ще ви вкара!
2
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е много талантливо момче и няма да остане дълго в корумпираната кло-ака БГ.А и класата му е много над БГ първенството.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ха ха ха ха