Голямата звезда на Левски под въпрос за Берое

Делио Роси има проблеми в защита и в нападение
29 мар 2018 15:23, Веселин Коларов
2
Голямата звезда на Левски под въпрос за Берое
Снимка: Bulphoto.com

Най-голямото име в Левски – Габриел Обертан, е с поредна контузия и е под въпрос за домакинството на Берое в неделя. 

Френското крило пропусна днешната тренировка на "сините" и почти сигурно ще отпадне от групата на Делио Роси за предстоящия сблъсък. Това е голям проблем за италианския тактик, тъй като Антонио Вутов е наказан, докато Ривалдиньо още не може да влезе в оптимална форма. Това означава, че Станислав Костов отново ще получи титулярно място, а до него в атака ще действа някого измежду Паулиньо, Жерсон Кабрал и Серджиу Буш.
 
Първите двама са смятани за сигурни титуляри предвид кадровите проблеми, като единственият въпрос около тях е кой ще действа като крило и кой до Костов. С контузии в Левски са още отписаният Нелуц Рошу, Аймен Белаид, докато Холмар Ейолфсон е с националния отбор на Исландия, което отваря голяма пробойна и в защитата на столичани.
 
Левски посреща Берое в неделя от 17.30 часа, като мачът на "Герена" може да се проследи на живо в Gol.bg. В класирането "сините" са 3-ти с 50 точки, следват заралии с 45 т. На 3 март старозагорци си тръгнаха с точка от този стадион след 0:0 преди разделянето на Първа лига. През есента двата отбора отново не си вкараха голове. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
прочетох голямата засада и си викам "а, нищо ново". сложих сините очила, то за звезда ставало въпрос. дарт вейдър като чу колко е голема звездата, и пропуши.
1
1
 
1
 
! Отговори
dj dance mashine преди 6 години
Един въпрос да попитам едни умници тъи като преди малко разбирам интересно мие кои е допуснал това да стане със офиса на феновете на фк литекс срамота толкова помещения ли няма гордост бе навремето да сме фенове е винаги верни само литекс а на тия са ама много зле