Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург

"Сборная" вече гледа към осминафиналите
Обновена: 19 юни 2018 23:06 | 19 юни 2018 23:04, Камелия Цветанова
300
Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург
Снимка: Reuters

Русия постигна втората си поредна победа в Група А на Световното първенство. След разгромното 5:0 над Саудитска Арабия на старта на турнира тази вечер в Санкт Петербург Сборная" надигра с 3:1 и Египет.

След равностойно първо полувреме хората на Станислав Черчесов нанесоха тежкия си удар след почивката. Ахмед Фати си вкара автогол в 47-та, а в рамките на три минути руснаците отказаха противника си с нови два гола - Денис Черишев (59) и Артьом Дзюба (62). Мохамед Салах, който започна като титуляр вкара от дузпа в 73-та минута.

Така Русия оглавява убедително класирането в Група А с пълен актив от 6 точки и прекрасна голова разлика от 8:1. Така само футболно чудо може да остави "Сборная" извън осминафиналите. Египет пък регистрира втората си поредна загуба след 0:1 от Уругвай на старта.

Двубоят започна добре за Русия. Домакините имаха лек натиск и опитваха с всячески сили да вкарат ранен гол. Египтяните обаче се отбраняваха добре, а постепенно погледнаха по-сериозно към противниковата врата. Така се стигна до 16-та минута, когато Трезеге стреля фалцово, но покрай вратата. Въпреки по-добрата игра на Русия в 42-та минута отново положение се откри пред футболист на Египет. Мохамед Салах бе намерен на границата на наказателното поле след пас с пета от Мохсен. Салах стреля фалцово с левия крак, но топката мина на сантиметри от гредата.

Подробности за мача четете в Gol.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
5
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Артьом Дзюба беше махмурлук и като се поосвести, към 60-тата минута на мача, взе, че вкара гол.
61
1
 
17
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Не знам герберски *** ли са какви са НО. Русия е тук. До нас. САЩ е на мaйната си. Троловете сигурно са чели само Винету като вожда си и не са чували за Чехов и Пушкин. Путин може би не е добър. Тръмп сигурно е ангел? Не се интересувам от футбол но мисля че спортът трябва да сближава нациите а не да ги отдалечава и разединява.
60
2
 
6
 
! Отговори
Тутурутка преди 5 години
До ЦРЪНИЯ ГРЪКамериканските ******си най добрите, американските гейове най добрите, американските джендари най добрите, американска стрелба в училища и публични места най добрата, американските *** най черни, американски жени 150кг най добрите, американски долари най добрата тоалетна хартия.Всичко американско най доброто нали така бе педи.
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Получи се чудесен мач с 4 гола, какво повече да искаш. Тука гледам някакъв клоун пръска злоба по повод победата на Русия. Интересно защо не съм те мяркал при победите на другите отбори. А, да, защото днеска си си получил хонорара, 20-то число е.
58
2
 
5
 
! Отговори
До 95 преди 5 години
Грък ли си гръцки м.ан.гал ли си...Русия е толкова азиатска колкото Израел европейска....само дето европейската част на Русия е по голяма от коя да е европейска държава....между другото и Турция е европейска....но Израел не е ...няма значение че бутат в Европа.
57
3
 
11
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Не разбирам каква е тази омраза към Русия. Управлението там може да не ви харесва. Но защо трябва да мразите целия народ и страна?
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦРНИЯ ГРЪК ТИ КАТО ПОЕ МАЗНИТЕ РОМСКИ КУРЕНЦА ДА НЕ УМРЕ БРЕ УPOД
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато ми кажете защо Израел играе за европейско първенство а клубните отбори шампионска лига тогава и ще има смисъл да ревете на тема Азия Европа и кой къде е
54
1
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До ЦРЪНИЯ ГРЪКПоясни,моля те,кое ти пречи толкова-това че си жив,или че си предозирал хапчетата?
53
4
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Браво на руснаците но нека отчетем факта че и двата отбора са аутсайдериЩе видим по нататък как ще е
52
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои толкова ги е яд, че световното по футбол е в Русия, че са готови да забравят футбола. Толкова тъпо отразяване на световно не е имало до сега. Друго щеше да е, ако имаше някакви проблеми, атентати, Русия да пада.... всички щяха да живнат, а в студията подробно да обясняват. А не като сега. С такава мъка коментират.... но Русия дали бие или пада на футбол няма никакво значение, да му мислим ние с гайдите....
51
2
 
11
 
! Отговори
до црния грък преди 5 години
"СЕГА ГЛЕДАМ ПОРНО ГОЛЯМИ НЕГЪРСКИ ПАЛАМАРКИ ПОРЯТ ТЯСНИ МОНГОЛСКИ ПИЧЕТА(РУСКИНИ)"Изобщо не се учудвам, че лъскаш бастуна тая вечер, нормалните хора вече са оправили жените си и пушат на балкона, докато ти гледаш негърски паламарки.
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Църния грък Русия е най-голямата по територия и население в ЕВРОПА от 147млн.жители в Азия живеят около 30млнТова са фактите които те дразнят!
49
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сборная пише златната си история в момента. Такова начало не съм виждал на световно до момента. След всеки мач оставят по 11 трупа на терена.
48
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 81 Црния грък Русия е най -голямата по територия и население страна.Това са факти неоспорими,от 147млн.жители в азиатската част живеят около 30млн.!
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дават по NG олимпийските 86 в ЮК. Как севера прави бомбени атентати...сваля боинг ...Не ги знаех тея неща. Диктатори замяяни
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми липсваше Вили Вуцов ,да обясни с точност грешките на футболистите и треньорите.Можеше ,да изкаже някой критики по адрес на Ектор Купер и Мохамед Салах .Вили Вуцов много го разбира тоя футбол,крайно време някой от отборите на топ-първенствата ,да го наеме!
45
3
 
20
 
! Отговори
до црния грък преди 5 години
Мойто момче, във футбола няма място за политика. От мене да го знаеш. Излей си кока колата в кeнeфa, сипи си една бира за следващия мач и го гледай като нормалните хора по цял свят.,
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е като във всички групи има по два европейски отбори, а в групата на Русия няма нито един !
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цръния гръкда плащам на афганистанци да ме ***!ми те от 1980-та ви е6ът