Невиждана драма! Аржентина и Меси прескочиха трапа

Хърватия победи Исландия с 2:1 и чака Дания, латиносите ще играят с Франция
Обновена: 27 юни 2018 06:49 | 26 юни 2018 23:08, Веселин Коларов
79
Невиждана драма! Аржентина и Меси прескочиха трапа
Снимка: Reuters

Каква драма! Много изстрадано, но Аржентина се класира на 1/8-финалите на Мондиал 2018, след като постигна измъчена победа с 2:1 над Нигерия в мач от група "D" на турнира. Победният гол дойде в самия край на двубоя и беше дело на Маркос Рохо.

Така Лео Меси и компания буквално минаха през ада, за да продължат напред, където ще срещнат фаворита Франция. В другия двубой от групата Хърватия надделя с 2:1 над Исландия и финишира на 1-то място. Във фазата на елиминациите "шахматистите" ще играят с Дания.
 
През първото полувреме латиносите имаха надмощие и в 14-ата минута Лео Меси откри резултата с първия си гол на световното първенство. Звездата се разписа след отличен пас на Евер Банега. После петкратният носител на Златната топка можеше да вкара ново попадение, но ударът му от фаул срещна гредата.
 
 
Малко след началото на второто полувреме Хавиес Масчерано задържа с две ръце Леон Балогун и главният съдия от Турция Джуней Чакър без да се замисля посочи бялата точка. От нея Виктор Моузес не сбърка за 1:1. По-късно африканците искаха нова дузпа за игра с ръка на Маркос Рохо, но след използване на ВАР, реферът реши, че защитникът не е нарушил правилата. Така се стигна до 86-ата минута, когато Маркос Рохо донесе безценния успех за латиносите.
 
В другия мач Хърватия записа третата си поредна победа в група D след 2:1 над Исландия. Скандинавците се бореха здраво и успяха да изравнят, след като хърватите бяха повели през второто полувреме, но в края Иван Перишич донесе успеха на своя тим.
 
Островитяните останаха последни в групата с една точка, но могат да се гордеят от представянето си отново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
7
 
! Отговори
Хъммм преди 5 години
То в тази група - ,,хвани единия , та удари другия'' , аржентина изигра 3 откровенно слаби мача, Меси , като резерва , щеше да е в по-голяма помощ на отбора Засега Франция ми се вижда на финала или Испания, но с мнооого късмет, заради техниката и груповата игра- много сработен отбор.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще има страшни мачове на 1/16 като Франция - Аржентина и Бразилия - Германия !
13
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турският съдия пак се провали .Измислена дузпа за Нигерия усложни нещата .Тези ,които ме4таят Франция да доубие Аржентина , ще си останат с мераците .
12
1
 
11
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Победителя от Франция - Аржентина ще играе срещу този от Уругвай - Португалия, а Испания може да очаква Хърватска !
11
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големият гаф на този мач беше Чакър, това момче трябва да ходи да гони овцете в Анадола с тази cвиpка. Иначе аржентинците дадоха максимума от себе си, което означава, че срещу Франция им е спукана работата.
10
11
 
14
 
! Отговори
Ех ,футбол ! преди 5 години
Аржентина ще отстрани Франция,те горките не са кой знае какво .но имат Мбапе който може да класира Франция напред ,но мисля че аржентинците ще се класират за четвъртфинал за да се срещгат там с Испания.
9
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те пък Германия и Бразилия които са с повече титли и по-титулувани от Аржентина видяхме колко играят, особено турския отбор с гол в 95 спасиха задниците си още след втория мач да не го гризнат !
8
21
 
1
 
! Отговори
Тюрк преди 5 години
Чакър усети как като турците са велика нация и когато трябваше им удари едно рамо, великите народи така се подкрепят !
7
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни шанаджии са тези аржентинци. Да му мислят срещу Франция. Сега минаха между капките, но петлите ще ги млатят яко
6
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трудната победа на една страна, никаква идея и игра е проблема и в трите мача, обаче усещам как Франция ще гризне големия като Аржентина ги бие !
5
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Невиждана" драма?! Колко мозъчни клетки трябва да имаш, за да измислиш този "бисер" за този мач? Може пък авторчето друго да не е гледал до сега...
4
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз бях за Аржентина , обаче много трудна победа
3
14
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Къде я видяхте драмата, Аржентина бие Нигерия на световни първенства де що я хване. Даже и сега, когато е толкова слаба.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или не са така 1 ,всички на това световно играят така !
1
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много смо тана Аржентина , чупки , стойки , съдииски подаръци....измъчена работа.