Путин ще награди победителите на Мондиал 2018

Стадионите на световното са запълнени на 98%
Обновена: 14 юли 2018 19:41 | 14 юли 2018 19:35, Анисия Иванова
52
Путин ще награди победителите на Мондиал 2018
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин ще участва в церемонията по награждаване на отбора-победител на световното първенство по футбол, съобщава от Кремъл.

"На 15-и юли Владимир Путин ще посети церемонията по закриването на световното първенство по футбол и ще изгледа мача между отборите на Франция и Хърватия, който ще бъде проведен на стадион "Лужники". Държавният глава също така ще вземе участие в награждаването на победителя в шампионата", гласи съобщението.

На церемонията ще присъстват десетима държавни глави, в това число французинът Еманюел Макрон и хърватката Колинда Грабар-Китарович.

Стадионите за мачовете на световното първенство по футбол в Русия са запълнени на 98 процента, заяви директорът на организационния комитет на Мондиала Алексей Сорокин.

"Като цяло посещаемостта на световното ни изненада приятно. Това са 98 процента. Вчера се приближихме до 3 милиона продадени билета. Всички видяхте, че на практика нявсякъде нямаше свободни места по стадионите", каза Сорокин. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ЕГАТИ В Е Л И К О Т О С В Е Т О В Н О ПЪРВЕНСТВО !!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ МЪКАТА НА ЖУРНАГЪЗ-ТИЧЕСКАТА ПРОДАЖНА *** НА ЗАПАД ...КОЛКО ТОНА ПЛЮНКА ТРЯБВА ДА Е ПРЕГЛЪТНАТО-ИЗГЪЛТАНА !?!?!? ВСЕКИ ЕДИН ГОСТ НА РУСИЯ ЗА СВЕТОВНОТО- БЕ ЩАСТЛИВ ...ПОБЕДИЛ -ИЗГУБИЛ НЯМАШЕ ЗНАЧЕНИЕ ....БЕ СВЕТОВНА РАДОСТ ЗА ХОРАТА ,КОИТО РАБОТЯТ И ПРОИЗВЕЖДАТ ЖИВОТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО .......... НО УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА :"ДА ЖИВЕЙ -ЖИВЕЙ ТРУДА "---И "ПАРИЧКОВЦИ СЕМИТИ-СА БЕЗСМЪРТНИ " - ДО ВЕЛИКИЯ ХОЛОХОЛО!!!
38
10
 
4
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Ако Путин ги награждава, има вероятност ако отбора на Харватия е шампион, да бойкотират личността Путин да поднася награди! Русия уби над 9,000 украинци, а за Сирия ..... нямат чет!
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Местим!
36
2
 
16
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Комплексари които не могат да признаят, че първенството беше организирано добре и без проблемно прекарване на хората били там - и аз бях там. Само дълбоко политически заблудени могат да бъркат футбола с политика. Болни мозъци, болни расъждения с политическа украска.
35
7
 
1
 
! Отговори
Putaran Raiani преди 5 години
SLAVA NA SAVETSKIA PUTARUS SLAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34
14
 
6
 
! Отговори
СЛАВА НА УКРАЙНА! преди 5 години
С това ще бъде поздравен Путин от Световния шампион!!!
33
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3 млн продадени билета не са 3 млн посетители, русофилчета. *** от това първенство е мноого вътрешно. И ще по-зле ще става, защото цялатая инфраструктура оттук нататък иска подръжка.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 25Това ли са ти розовите сънища и мечти?
31
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Молодец хорватский футболист! Слава Украине! Героям Украины Слава !
30
5
 
6
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Разбирам сарказъма ти, който си прочел в насоките за инсинуации, които ви раздава Сорос.Но може и да се окажеш прав.Наесен може да излезе поредния кървав майдан в Украйна, защото Порошенко не иска да се махне с добро, а е захапал сосен кокал в гладорията там.Та другиет *** отъргващи се кой на Трамп, кой на Европа, може да му прегризат гърлото за кокала, под формата на поредния майдан.
29
9
 
5
 
! Отговори
До 31 преди 5 години
Кви бе мой човек?Те имат по две очи и по две ръце и по два крака нали?Дай другите общи неща, че не се сещам за други.Хърватите са нещо като нашите помаци - яйце от същия полог, но мътно, мътено от католическата кукувица ...
28
1
 
4
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
До До 24Оказа се, че имаме доста общи неща с хърватските герои!Хахахахахах
27
7
 
9
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Надежди - говежди!Ти какво общо имаш с бай ти Вида и още повече с украйна краварко?!?По ти приляга да имаш надежда София да престане да бъде най-мръсния град в Европа, а българите да престанат да бъдат най-бедните в същата...Да ама не, на *** му дай да гледа сеир, вместо да си гледа къщата.
26
5
 
19
 
! Отговори
Неутрален преди 5 години
Отлично организирано световно първенство! Критикари, дайте примери за обратното!
25
3
 
8
 
! Отговори
СУПЕР! преди 5 години
На 15-и юли Владимир Путин ще посети церемонията по закриването на световното първенство по футбол и ще изгледа мача между отборите на Франция и Хърватия, който ще бъде проведен на стадион "Лужники".
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, тогава награждаването не е необходимо да бъде гледано !
23
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След Мондиала, следва Майдана !
22
20
 
9
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
Надявам се да награди Домагой Вида, и да чуе отново СЛАВА УКРАИНИИИИ! ДАВАй, ДАВААААЙ!:)))))
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Православна Русия ще награди католическия свят с поредната купа!
20
7
 
0
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
По една звездичка красная за победителите.