Съдия попари ЦСКА. Армейците отпаднаха от Лига Европа

Домакините от Копенхаген с гол от явна засада
Обновена: 16 авг 2018 21:49 | 16 авг 2018 21:48, Петя Славова
70
Съдия попари ЦСКА. Армейците отпаднаха от Лига Европа
Снимка: Reuters

ЦСКА загуби от Копенхаген с 1:2 и с общ резултат от двата мача 2:4 отпада от Лига Европа.

"Армейците" обаче отново бяха брутално посечени от реферите, след като домакините получиха страхотен подарък - гол от явна засада за 1:0.

Това се случи в 23-ата минута, когато Н`Дойе бе с метър зад защитата на "червените", но съдиите признаха това скандално попадение.

ЦСКА обаче се вдигна и изравни чрез резервата Евандро (58). Всичко приключи шест минути по-късно, когато Н`Дойе бе точен с глава и реши мача.

Така ЦСКА е аут от Лига Европа, но може само да се гордее с представянето си. Феновете на армейците пък за пореден път доказаха, че са уникални и не спряха да подкрепят любимците си.

Вижте подробности в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: ЦСКАКопенхаген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На калпав космонавт - ракетата му крива ...
32
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На калпав танцьор - токите му пречат...
31
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия винаги им е бил крив космоса.
30
5
 
16
 
! Отговори
Х преди 5 години
Паляци
29
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е ли Литекс ? Онуиии партийно отборче фалира.
28
7
 
19
 
! Отговори
щ преди 5 години
Верно,че ощетиха ЦСКА,но със такава игра,те не заслужават да носят това име.След време може и да живнат,но сега са голяма кръгла нула,досущ като любимия ми Левски.Изобщо мъка отвсякъде.
27
7
 
18
 
! Отговори
Хибрида не е Цска преди 5 години
Чорбари, не се ядосвайте, погледнете в сайта на УЕФА. Тези загуби от Копенхаген са записана към историята на Литекс, просто защото истинският Цска приключи земния си път на 9.9.2016г. така, че не се кахърете за загубите на Литекс...
26
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдията подари на Копенхаген един гол , но после си го взе като отмени чист гол за несъществуваща засада , така че стига оправдания откъм Микре и Припознавачите фенове ! Копенхаген е поне 2 класи над тирето и закономерно ги смля от бой и двата пътиАз пък си мисля, че ако съдията не бе зачел гола на Копенхаген, нещата може би щяха да се развият по друг начин и въобще нямаше да се стигне до редовно отменения гол!
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В бегето футбол няма , не е имало и няма да има.Това което беше в щатите на времето се получи от сбора на момчетата които играеха в чужди отбори тогава. И Пената няма нищо общо с успеха тогава.И ЦСКА - то са паднали защото нямат пари да си платят.Пара трябва иначе ,,..... айде - е - е.Питайте гела как става.
24
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦСКА-Евроидиотът60те години унгарският футбол е един от най-класните в света. Това е все едно сега да кажеш, че Реал Мадрид е някакъв невзрачен отбор от невзрачна Испания. А защо посланикът на СССР ще е за ЦСКА и за българския отбор като цяло, остава загадка зачитателя. Но в твоята глава явно има смисъл. Продължавай да твориш.
23
11
 
18
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидиотът преди 5 години
На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Българският футбол, в частност национален отбор и клубни отбори, играещи навън, въпреки големите си пропуски и ниско ниво биха имали по-голям успех, ако някой ги имаше за нещо и не ги режеха навсякъде постоянно. Малките държави винаги го отнасят, затова не разбирам злорадството от сините фенчета тука, които също неведнъж са били ощетявани. Пример: Съдийството на Хърватия-Бразилия на Световното 2014. Малката държава винаги се пренебрегва.
21
8
 
16
 
! Отговори
обективно преди 5 години
Съдията подари на Копенхаген един гол , но после си го взе като отмени чист гол за несъществуваща засада , така че стига оправдания откъм Микре и Припознавачите фенове ! Копенхаген е поне 2 класи над тирето и закономерно ги смля от бой и двата пъти !
20
6
 
8
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Кога ше спре най после този идиотизъм, пито ЦСКА Москва УЕХФА?! Докога тези азиати ще играят с нашето име! Омръзнаха ни подигравките от феновете на Спартак, че - можете ли само да си представите, - биле сме паднали от някакви прибалтийци?! Тези прасета трябва да бъдат съдени за незаконно присвояване на име и глобени така, че да изчезнат. Ще им се конфискува стадиона, той и без това не е техен, а откраднат преди 70 години от тогавашния, наистина армейски клуб АФ23!
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чавдар ЕтрополеЛевски играе два мача с Копенхаген преди точно 20 години, като в първия пада с 2:0, а втория пада с 4:1. Нещо пак сте сънували... ЦСКА можеше и да вкара два гола, ако мачът беше започнал честно и си бяха получили почти чистата дузпа и бяха изгонили Н'Дае за ритника в лицето на Перейра. Същите положения, които се свириха срещу ЦСКА в първия мач. Да не говорим и за първия мач...
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 23 от 16Все ми е едно за този конкретен мач. Говоря принципно за българският футбол. Просто сме свикнали да се оправдваме със съдиите, с терена, с международното положение и с какео ли още не, само и само да не си признаем, че БГ футбола е меко казано зле...ако изобщо има нещо българско вече в българския футбол.
17
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тц,тц, хубаво, че са ЦСКА и Лудогорец, та да могат и в Динамо-Пеевски-Левски малко европейски футбол да погледат и да имат какво да коментират.
16
5
 
15
 
! Отговори
Чавдар Етрополе преди 5 години
А бе , какво е повлиял съдията , Литекс трябваше да вкара поне 2 гола , а не можа , факт !Първият гол на датчаните беше разбира се от засада , но така или иначе като не вкараха 2 гола Тирето си отпада и без друго ! Значи като отпадне Левски , били евроедикакви си , а като отпадне Литекс тире София били играли супер , страхотно представяне и прочее глупости , впрочем Левски ги е бил тия Копенхаген и ги е отстранявал . А Литекс са си доказан *** , факт !
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Домакините от Копенхаген с гол от явна засада и с един отменен редовен гол.
14
4
 
10
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 5 години
Футболът служи за забавление на милиони хора. Уви, ЦСКА-Сф. също.