Хубчев ще финтира норвежците с рокади

Божиков или Чорбаджийски излизат в центъра на отбраната
15 окт 2018 10:15, Красимир Ангелов
14
Хубчев ще финтира норвежците с рокади
Снимка: БТА

Селекционерът на България Петър Хубчев готви промени в състава за утрешното решително гостуване на Норвегия от Лигата на нациите.

В събота вечер трикольорите обърнаха Кипър за 2:1 и са лидери в групата с пълен актив от 9 точки. Скандинавците са с 3 по-малко и ако спечелим утре вечер в Осло, интригата за първото място пада.

С оглед по-здравите физически норвежци почти сигурно в центъра на защитата ще започне Божиков или Чорбаджийски вместо Недялков, който ще действа отляво. Възможни са рокади и в предни позиции.

Хубчев е въвел казармен ред в националния отбор. По време на обяда и вечерята играчите са без телефоните си, а през останалото време са длъжни да спазват стриктен режим.

Букмейкърите считат България за абсолютен фаворит за спечелването на групата, като предлаганата ставка е 1.40.

Още новини от националния отбор преди мача с Норвегия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубчев ще въвежда системата - всичко е позволено.
12
0
 
2
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Ама дано не пуска космонавта, че е много калпав тоя.
11
1
 
1
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Браво на Хубчев. Дано ги обърнем тия викинги с 2 гола разлика
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Хубчев е въвел казармен ред в националния отбор. По време на обяда и вечерята играчите са без телефоните си, а през останалото време са длъжни да спазват стриктен режим."Пената навремето ги стягаше така. На световното в САЩ им слагаше празни кутии от цигари под гумите на колите, за да разбере кой е имал нощни забежки, вместо да почива в станцията.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О, Бай Бодур: Нацепи на норвежците един голям, здрав ... гол!
8
2
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Чорбаджийски прави нелепи грешки отзад в най-неподходящия момент. заради него паднахме миналия сезон от Луноходец и сега от Лески!
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тая държава само ненормалници ли останаха!? Под всяка статия негативизъм! Под всяка! Националният отбор по футбол постига 3 поредни победи, нещо, което не помня от кога не се е случвало, играе вдъхновено и борбено, а тук пак се излива хейт. Хора, с такъв негативизъм и омраза няма как да ни се получават нещата.Иначе браво на момчетата и Хубчев, с дисциплина, себераздаване и вяра във възможностите чудеса стават. Успех и в Норвегия!
6
1
 
2
 
! Отговори
Димо Падалски 3 преди 5 години
Аз съм , бе ! ... А столицата е ... УАГАДУГУ !!! ... :) :) :) :) :)
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти верно ли си Димо Падалски? Я да проверя Коя е столицата на Буркина Фасо?
4
4
 
3
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
Смятам , че най - вероятния резултат утре , в Осло , ще е "хикса". 1:1. :) ... Или загуба с един гол разлика. Примерно 2:1 , което донякъде също ни устройва за първата позиция. :) . Не знам защо плюете този нов турнир - ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ. Лично за мен това е една от малкото свежарски и яки ИДЕИ на *** от УЕФА. :). Вместо безмислените приятелски срещи. Хем НЕ се чудиш как да си намериш съперник за контрола... хем се срещат отбори от една "черга" ... хем се бориш й за място на ЕВРО 2020 ! :)
3
3
 
3
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
Честито на момчетата за победата над Кипър ! ... Макар че имам солидни съмнения за "обръщалката" , която се получи ... че никак ... ама никак НЕ Е случайна ! :) ... С един куршум - няколко заека ! :) 1. Първи сме. Три поредни победи. 2. Зарадваха феновете по трибуните и Българите пред телевизорите... 3. Спечелиха си по някоя хилядарка и нагоре момчетата. Плюс тези , които са знаели около тях. Този "обрат" съм сигурен , че е имал доста добър коефициент. И преди мача. И на полувремето. :) ...
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще бием ние... С Бодура и Кирчо Космонавта, смях!
1
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако и Норвегия не бием... Направо да се отказване от бъдещи участия за следващите 5-6 години, докато не дойдат новите кадри.