Норвежците пищят: В ДНК-то на българите е да се тръшкат!

Лагербек: Те се опитват да оказват натиск върху съдията!
15 окт 2018 13:15, Веселин Коларов
106
Норвежците пищят: В ДНК-то на българите е да се тръшкат!
Снимка: Reuters

В лагера на националния отбор на Норвегия са притеснени, че футболистите на България ще се опитат да бавят играта по всички възможни начини в решителната среща между двата отбора в Осло от четвъртия кръг в Лигата на нациите във вторник.

Възпитаниците на Петър Хубчев са лидери в класирането с пълен актив от 9 точки, а скандинавците заемат второто място с 6 точки. 

Българите спечелиха с 1:0 през септември на стадион "Васил Левски", а нов успех на "Улеваал" утре почти ще гарантира на "трикольорите" първото място и продължавате в плейофите за класиране на Евро 2020.
 
"След като те ни поведоха с 1:0 в София, видяхме нещо съвсем различно от футбола. Българските играчи се хвърляха и лежаха на терена, бавеха времето по всякакъв възможен начин, опитваха се да влияят на съдията. Това поведение е в тяхното ДНК", коментира старши треньорът Ларс Лагербак.
 
Той очаква подобно поведение на българите и в утрешния мач, тъй като и равенството е добър резултат за гостите.
 
"Говорихме с играчите ми за това. Предупредих ги да не се влияят от поведението на съперника, а да се концентрират върху себе си. Казах им, че не трябва да правят нарушения и да получават жълти картони заради нерви", каза още Лагербак.
 
Бившият нападател на Литекс (Ловеч) Бьорн Маарс Йонсен познава добре българския футбол.
 
"Те обичат да падат. Това определено не е норвежкият начин. Искаме да спечелим като покажем качествата си на терена, а не с бавене и лежане. Но трябва да бъдем много внимателни, защото в срещите си досега България показа много добра ефективност при отбелязването на голове. Но ние сме домакини и смятам, че сме фаворити, още повече с оглед на статистиката на мачовете ни на "Улеваал"", заяви Йонсен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То ние ако се търкаляме по терена /което отчасти е верно/, какво да кажем за отборите от Латинска америка или дори една Испания и Португалия, които в редиците си имат истиснки заслужили артисти. Важно е да не загубим и Лагербак да си гледа своето канче.
22
4
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Като почнат да се тръшкат по терена норвежците да ги наритат и така.
21
3
 
15
 
! Отговори
Е преди 5 години
Вчера норвежките *** лежаха и припадаха,когато поведоха на словенците,кипърците също забравиха да играят при 1-0!
20
2
 
28
 
! Отговори
Пресиян преди 5 години
Е ние поне имаме ясно разпознавателно ДНК. От 5 хилядолетия е почти едно и също. А какво е ДНК-то на норвежкия отбор? Джошуа, Омар, Тарик, Адама, Хайтам, Ола, Захид.... цветовете са от снежно бяло до патладжанено синьо. Успех на белите българчета! Бог е с вас и всички ние с българското, автентично и непреходно във вековете ДНК!
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Българските играчи се хвърляха и лежаха на терена, бавеха времето по всякакъв възможен начин, опитваха се да влияят на съдията. Това поведение е в тяхното ДНК"Ами те същото правят и на работа...
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за ДНК-то не бях чувал, ама си е като че ли безцеремонно точен.
17
14
 
12
 
! Отговори
Мариян преди 5 години
Скъпи Бай ***,Не се обиждай, че ти казват истината в очите. Забравил е да отбележи, че в ДНК-то ни влиза мрънкането и завистта
16
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТервелЗа българите исляма е като кланденчова вода за сФинете! Няма интелигентен човек, прочел корана и опознал исляма да не приемел исляма! Сега гай *** със скъсаните тсърфули и пробитите си потурки да не ми гъргори, че норвежците са глупави - една от най-благоенствуващата нация в света и българите са умни - едно от най-мизерните племена в света!!
15
2
 
5
 
! Отговори
Изтрезнял преди 5 години
Добре, бе дори и да паднем което е твърде вероятно.Поне да бъде с достойнство.Дано да играят,че да го опровергаят тоя.Залагам на 3 на 1.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме ми!Това се нарича тактика,а не тръшкане.В спорта само с физическа сила не става,трябва да се влага и малко ум,малко тактика.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да им нахакаме 3-гола и после им разрешавам да лежат по терена, както им е кеф ,тоя с цайсите да си реве....
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ние кажем нещо за ДнК-то на някои наши "сънародници" веднага ще ни нарекат расисти
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тръшкането е в ДНК-то на всеки футболист
10
1
 
11
 
! Отговори
само кажете... преди 5 години
Така е като се надяват ,че с отбора по вдигане на тежести и хвърляне на боздугани ще победят отбора по футбол на България....кажете футбол ли ще играете или да ви пратим хамалите от сточна гара да ви попилеят...и после да си допият !!!
9
3
 
17
 
! Отговори
Тервел преди 5 години
Е да, може би се тръшкаме на футбол в името на победата, но пък норвежците са тръшнати вече от исляма на собствената си територия. Осло примерно вече е с болшинство мюсюлмани. Ние 500 години издържахме, а те за 30 се предадоха и са в постоянна стойка партер.
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В първия мач бяхме късметлий.Сега незнам, сигурно ще паднем,но дано не е с много,че да станем за резил.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
демек, според норвежкия треньор, Наймар е чист българин :)
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много трудно ще се класират, защото след Норвегия идват тежки мачове с Гърция, финалиста Сърбия, Шотландия и т.н. и трябва все да бият.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Норвежците са ръгбисти и пребиха един от словенците в 3 мин., за да ги сплашат.
4
5
 
25
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Този дядка да си гледа неговия отбор, а не да говори празни приказки ! Футбола е тактика, дали с лежане или не, важен е крайния резултат !