Погба изля душата си: Моуриньо ме мислеше за глупак!

"Не се захвана с правилния човек", заявил световният шампион
Обновена: 21 дек 2018 06:33 | 20 дек 2018 18:13, Веселин Коларов
22
Погба изля душата си: Моуриньо ме мислеше за глупак!
Снимка: Reuters

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба изля душата си на първата тренировка след уволнение на Жозе Моуриньо.

Не е тайна, че двамата бяха в много обтегнати отношения през последните месеци. Това породи спекулации, че световният шампион ще напусне "Олд Трафорд" още през януари. Името му беше спрягано със завръщане в италианския хегемон Ювентус, както и с Барселона. 

Раздялата със Специалния обаче може да промени плановете на Погба за трансфер. "Моуриньо мислеше, че ще ме накара да изглеждам като глупак и феновете ще се обърнат срещу мен. Но не попадна на подходящия човек", казал Погба на първата тренировка след раздялата с португалеца, цитиран от The Sun.
 
След тези думи халфът е бил предупреден от помощник треньора Майкъл Карик, че клубът е по-голям и по-важен от всеки един футболист. Очаква се Погба да бъде глобен, защото веднага след новината за освобождаването на Моуриньо, пусна своя снимка в социалните мрежи със саркастично изражение.
 
Публикацията бързо беше изтрита, но не убягна от бдителните погледи. Това накара легендата на Юнайтед Гари Невил да разкритикува френския национал.
 
"Факт е, че двамата бяха в лоши отношения в последните шест месеца, но да танцуваш върху гроба на току-що уволнения мениджър е недопустимо. Жозе загуби работата си, а Погба и обкръжението му не крият емоциите си. Проблемите помежду им са заради егото и липсата на доверие. Погба не смята Моуриньо за добър специалист, докато Жозе пък не вижда в него изключителен играч", заяви Невил.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя от световното никой не го е чувал, ама на умряла котка нож вади, *** от класа.
19
1
 
6
 
! Отговори
Я преди 5 години
Тази афро-френска печка не става за нищо ! Този, който даде 100 млн. за него, е още по-зле !
18
1
 
1
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Тоа па Погба е много грозен
17
1
 
3
 
! Отговори
PSG преди 5 години
Нагличаните ще бъдат разбити от ПСЖ за сбогом по Брекзит! Allez Paris!
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не забравяме, че Съра изрита тоя пигмей от юнайтед преди да си замине. Мисля е ясно, колко може. До тук не е доказал нищо във футбола. Титлата с Франция изобщо не се обляга на него :) Това момченце живее в измислен свят, ако си мисли че е голям футболист.
15
1
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Навремето сър Алекс добре ги лекуваше такива многознайковци....
14
2
 
5
 
! Отговори
ДО Муспи-11 преди 5 години
Муспи в тази връзка нещо за мароканският султан няма ли да кажеш? Пращиш ......от ,,ум"!!!
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** са тези,които дадоха 100 мил.евра за един измислен футболист.Да му сърбат сега попарата.
12
0
 
3
 
! Отговори
! преди 5 години
-3 Гледай вторите ешалони,там играят само бледолики и с много дух и с малко акъл в главата! Още един *** ,виждайки всичко в черно и бяло.
11
2
 
17
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Хм и аз не смятам ,че Погба е голям играч,добър е и нищо повече ,но посредтвеноста в последните години е изключителна голяма сред футболисите.А Моуриньо НЕ е голям треньор,но имаше ресурси,късмет и нещо което той донесе в играта между треньорите преди мачовете -психологическа атака и "автубуса" щях да забравя. Но бих предпочел Моруиньо пред Погба ,ако бях собственик...... !
10
5
 
4
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Бойко и Цецо също се оплакват че ги намират за ***. Не е само до ***.
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погба е голям футболист !Така ....разправят :):)))))!Пътник е !
8
2
 
18
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
В случая Моуриньо е бил 100% прав.Ха на бас че тоя (самоцензура) няма да случи и със следващия треньор.Нормалните и културни хора не правят маймунджулъци, дори и когато вкарат гол.
7
1
 
15
 
! Отговори
Легендата преди 5 години
Погбата извън системата на Юве където беше заобиколен от тройка защитници в оптималната си форма, безспирното динамо Видал, гениалният Пирло и доста компетентният резервен халф Маркизио никак не впечатлява досега. Физическите и техническите му качества са безспорни, но явно това не стига. За постоянните изцепки в социалните мрежи няма смисъл да се говори. Ако до лятото няма коренна промяна е по-добре да го продават. Това не е лидерът който им трябва, а егото му няма да позволи да е втора цигулка
6
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погба изля душата си: Моуриньо ме мислеше за глу...пак----------Сконен съм да повярвам на Мориньо!-)))))
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нов сър Алекс няма да дойде и още 10 мениджера да се сменят. Тъкмо намериха стила си и зарад един *** трябва да се разделят с треньора.Айде да видим какво ще последва.Нови търсения на стила .......
4
9
 
5
 
! Отговори
манчесбезСър юнайтед преди 5 години
Мърмориньо
3
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема на Мауриньо му беше, че напълни отбора с печки като тоя горе, които играят само и единтсвено за пари, няма дух отбора.....
2
1
 
16
 
! Отговори
Azi преди 5 години
Ех тия *** бе....Заглавие: Моуриньо ме мислеше за глуп.акПо-надолу: "Моуриньо мислеше, че ще ме накара да изглеждам като глуп.акКво си мислите, че постигате с такива манипулации? За сега постигате неприязън и чувството, че ни мислите за ***.
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не харесвам Моуриньо, но е прав в случая.