Погба изля душата си: Моуриньо ме мислеше за глупак!

"Не се захвана с правилния човек", заявил световният шампион
Обновена: 21 дек 2018 06:33 | 20 дек 2018 18:13, Веселин Коларов
22
Погба изля душата си: Моуриньо ме мислеше за глупак!
Снимка: Reuters

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба изля душата си на първата тренировка след уволнение на Жозе Моуриньо.

Не е тайна, че двамата бяха в много обтегнати отношения през последните месеци. Това породи спекулации, че световният шампион ще напусне "Олд Трафорд" още през януари. Името му беше спрягано със завръщане в италианския хегемон Ювентус, както и с Барселона. 

Раздялата със Специалния обаче може да промени плановете на Погба за трансфер. "Моуриньо мислеше, че ще ме накара да изглеждам като глупак и феновете ще се обърнат срещу мен. Но не попадна на подходящия човек", казал Погба на първата тренировка след раздялата с португалеца, цитиран от The Sun.
 
След тези думи халфът е бил предупреден от помощник треньора Майкъл Карик, че клубът е по-голям и по-важен от всеки един футболист. Очаква се Погба да бъде глобен, защото веднага след новината за освобождаването на Моуриньо, пусна своя снимка в социалните мрежи със саркастично изражение.
 
Публикацията бързо беше изтрита, но не убягна от бдителните погледи. Това накара легендата на Юнайтед Гари Невил да разкритикува френския национал.
 
"Факт е, че двамата бяха в лоши отношения в последните шест месеца, но да танцуваш върху гроба на току-що уволнения мениджър е недопустимо. Жозе загуби работата си, а Погба и обкръжението му не крият емоциите си. Проблемите помежду им са заради егото и липсата на доверие. Погба не смята Моуриньо за добър специалист, докато Жозе пък не вижда в него изключителен играч", заяви Невил.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари