Съдбоносна среща в Левски! Кой път ще поема Славиша?

Сърбинът се среща със Спас Русев, но иска да поеме Латвия
7 яну 2019 09:00, Веселин Коларов
13
Съдбоносна среща в Левски! Кой път ще поема Славиша?
Снимка: Levski.bg

Съдбата на треньора на Левски Славиша Стоянович ще стане ясна днес. Сърбинът със словенски паспорт пристига в София за старта на подготовката, след което ще има среща със собственика Спас Русев. 

"Меридиан Мач" се свърза със специалиста, който иска да напусне "Герена", за да поеме националния отбор на Латвия. За първи път публично Стоянович заявява, че иска да прекрати договора си, макар и да не го казва директно. 
 
"Ще имам среща със Спас Русев. След нея ще знам всичко и ще мога да кажа какво ще правя", казва Стоянович, който се оправдава, че не може да говори, защото посреща гости. В последните седмици стана ясно, че той явно не желае да продължи работата си с 26-кратните шампиони, макар да има договор до края на сезона.
 
В Латвия се опитват да не платят неустойката за предсрочното прекратяване на действащия контракт със "сините" и затова стана ясно, че Стоянович е изтъквал здравословни проблеми за желанието си да напусне.
 
Стоянович също така постави редица условия, за да продължи в Левски. Той поиска да бъдат освободени играчи, на които не разчита. Става въпрос за Ривалдиньо, Белмонт, Нашименто и Полачек или Митрев. От списъка му засега освободен е единствено Аймен Белаид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
към мачове с колоси като "Кариана" и "Септемврийска Слава - Зл. Живков". ако не припознаят един от отборите в случай че в нап след изборите дойдат некви неправилни.
11
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върнете бате Делио, какво толкова беше по-зле от тоя "специалист". Човека много професионално си гонеше точките. Обаче нашенеца хули всеки. Сега да дойде дел Боске или Мауриньо.
10
2
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Тези ще вземат да се пукнат от налагане на излишно напрежение в отбора. Все едно ще превземат света. Споко , това е само една игра.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да го гонят до дупка за неустойката този словенски мазник.
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо, пак ще бием Литекс
7
11
 
11
 
! Отговори
Поздрави! преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ясно.. пак ще дойде или Гонзю или Вуцов - овчата глава
5
7
 
8
 
! Отговори
левскар преди 5 години
С нищо не ме впечатли този сърбин.За мен беше световно неизвестен.Да си тръгва.Следващия треньор задължително да е българин.Стига тобкова чужденци.
4
0
 
10
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Малко ли са треньорите-българи, че да се молим на чужденци???
3
3
 
4
 
! Отговори
Хайде преди 5 години
Стига ,сте му се кланяли на този пишман специалист!Стана ми ясен на финала на купата!Последни минути на мач в който водиш, да не накъсаш играта,да не правиш смени,да дадеш да бие дузпа ,играч ,който тукощо влиза,показва,че имаме слаб треньор!
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога ще ни занимавате с този нещастен отбор?
1
13
 
11
 
! Отговори
КЗЛ преди 5 години
КЗлефски