Официално: Зидан се върна в Реал

Договорът на французина е до лятото на 2022 година
Обновена: 11 мар 2019 21:28 | 11 мар 2019 21:20, Веселин Коларов
14
Официално: Зидан се върна в Реал
Снимка: Reuters

Реал Мадрид има нов треньор и това е Зинедин Зидан! Новината бе обявена официално преди минути в сайта на клуба. 

Французинът се завръща 284 дни, след като напусна, като договорът му е до лятото на 2022-а година. 
 
"Бордът на директорите на Реал реши да прекрати договора на Сантяго Солари, като му предлага той да остане на работа в клуба. Ние оценяваме неговите усилия и тук винаги ще бъде неговият дом. В същото време ръководството може да обяви, че Зинедин Зидан е новият треньор с договор до 30 юни 2022-а година", се казва в официалното съобщение. 
 
Французинът бе начело на Белите от януари 2016-а до юни миналата година, когато веднага след третия пореден триумф в Шампионската лига, напусна. Той бе спряган за Манчестър Юнайтед, Челси и Ювентус, но сега отново е начело на столичани, с които спечели 9 трофея. 
 
Играчите са научили за промяната още днес сутринта, като се твърди, че именно те са в основата на връщането на Зидан. Серията загуби напоследък остави Реал без трофей през сезона, а дори и победата над Валядолид снощи с 4:1 не спаси Солари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колега прав си за бразилците от онова време, но съгласи се че сегашния футбол е много по различен от тогавашния, много по-бърз, по-динамичен, така че е малко спорно кой е най
6
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 6 Не се излагай, бе мадридски пубертет!За Зидан да кажеш, че е най-великият халф в историята, даже и феновете на Барса го признават това.Най-великият нападател е Роналдо Феномена, Най-великият халф е Зидан, а Меси съчетава и двамата в себе си на 100% и затова е най-великият футболист до момента в историята на футбола!Единствено Меси не може да е конкурент като техника с Роналдиньо.Най-великият техничар за всички времена си остава Роналдиньо, но това не може да го прави най-великият.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 4 Той На бат Хари булката щото не е данъчен измамник ли, смoтаняк?
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перес им купи 4 европейски купи с брутални съдийски подпирания.Тая свърши,не може вечно.А плеши-веца Зидан отново ще ги назоби,само че това също е до време,организма в дългосрочен план се изтощава. Така че и тая свърши.
3
8
 
10
 
! Отговори
Мюслим като Зидан преди 5 години
Най-великият футболист Зидан отново треньор на най-великия клуб Реал Мадрид. Историята продължава. Каталунци, мажете дупетата, че...
2
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 1 ***, и Господ да дойде и той не може да ви спаси балеринските дупенца щото сте безбожно некадърни. Видяхме какво прадставлявате без Роналдо.
1
8
 
7
 
! Отговори
х преди 5 години
тихо ве, абонати сте на Барса от 100 години, и Зидан няма да ги оправи