Равенство за Берое и Ботев в "Битката за Тракия"

Старозагорци доминираха в мача
7 апр 2019 22:30,
4
Равенство за Берое и Ботев в "Битката за Тракия"
Снимка: БТА

„Берое“ и „Ботев“ (Пловдив) не се победиха, завършвайки 1:1 в шампионатен двубой от XXVIII кръг.

Старозагорци доминираха през по-голямата част от срещата, създадоха повече възможности от съперника и логично поведоха в 70-ата минута чрез Педро Еуженио. Три минути по-късно обаче отсъдена за игра с ръка дузпа бе реализирана от Тодор Неделев, който възстанови паритета в резултата.

Във втората минута Тодор Неделев проби отляво и необезпокояван центрира в наказателното поле, но неколцина играчи на гостите се разминаха с кълбото и то напусна пределите на терена в аут.

Шест минути по-късно Педро Еуженио центрира от корнер, а Филип Филипов от гостите игра с топката, която кацна на напречната греда над Даниел Кайзер, но впоследствие ситуацията бе овладяна.

В 14-ата минута Педро Еуженио изведе Мартин Камбуров зад гърба на отбраната, но последният в защитата на гостите успя все пак да притесни нападателят на „Берое“ и засуети опита му за изстрел, изчиствайки в ъглов удар. При последвалото центриране обаче не се стигна до опасност пред вратата на Даниел Кайзер.

Три минути след това Матеус Леони получи топката вляво по атаката на „Берое“, но вместо да стреля от малък ъгъл по диагонал, бразилецът предпочете да потърси свой съотборник в малкия пеналт, но бранител на гостите изби в ъглов удар.

Още за мача четете в Gol.bg  


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е смешно като пловдивчани почнат да пишат бирои. Че вие сте града с най-много мьекане бе, майна. Чуйте се вие и тогава пишете глупости. Цяла България научи Стойка пипирудата, видната пловдивчанка!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фенчетата на Путяф се обадиха!
2
8
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До МорякКакво по-добри бе, ненормалник?! Първитте 20 минути натискаха яко и след това ги нямаше никакви. Такива голови ситуации, каквито изпуснаха Тонев и Вутор, бирои не са имали от 2 години, бе шамандура!
1
5
 
10
 
! Отговори
Моряк преди 5 години
Заралии бяха по-добри, но жълтурците от Сопот се отърваха