Васил Божков е като Джиджи Бекали, но по-богат

Той е много интелигентен и сериозен човек, заяви Думитру Драгомир
9 апр 2019 17:15, Веселин Коларов
16
Васил Божков е като Джиджи Бекали, но по-богат
Снимка: Bulphoto.com

Бившият президент на Румънската футболна федерация – Думитру Драгомир, засипа със суперлативи новия собственик на Левски Васил Божков.

В последните дни "сините" са много актуални в северната ни съседка, тъй като трансферната власт беше дадена на Джовани Бекали, който е братовчед на боса на Стяуа Букурещ Джиджи Бекали.
 
За главен скаут пък беше назначен Богдан Патрашку, който през сезон 2000/01 носи екипа на Литекс. С "оранжевите" бившият халф спечели Купата на България след победа с 1:0 на финала срещу Велбъдж Кюстендил след продължения.
 
"Васил Божков е много интелигентен, сериозен и богат човек. Има самолет, а освен това обича изкуството. Той е нещо като Джиджи Бекали, но с много повече финансови възможности. Йоан предпочете да отиде в Левски, защото в България нямат дирекция, която вкарва невинни хора в затвора, както е при нас. Защо няма да остане в Румъния? Просто тук вече никой не инвестира във футбола", заяви Драгомир пред местното издание "Евениментул зилей". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Васил БожковЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
пак ще попитам,дано тоя път мине:-Коя е въпросната "Джиджи"?.....Просто от любопитство...Е,ако е някаква "държавна тайна",то моля,изтрийте въпроса ми!
8
0
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ХОЛДИНГ ПЪТИЩА СЪВСЕМ ОТКРИТО ГО ИЗТОЧИ И ФАЛИРА!!ЦСКА ПРЕДИ ДА Я ПРЕХВЪРЛИ СЪВСЕМ ОТКРИТО Я ИЗТОЧИ!!ТЪЙ, ЧЕ ИЗТОЧВАЧ ФАЛИТАДЖИЯ ЦЕСЕКАР НАЧЕЛО НА ЛЕВСКИ НЕ Е ЗА РАДОСТ!
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този направи от ЦСКА "вицешампиони " когато водеха с 11 то4ки седем кръга преди края .Най -верната сабака на букмейкърите .Най-добре може да ви информира Ст.Младенов ,но никога няма да го направи.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СмехуркоАми интелигентен ще е, щом от Магурата до сега е останал жив, здрав и необезпокояван. Доста други си отидоха или имаха съдебни, данъчни и т.н. проблеми
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вулгарно е половината ЦК на БКП да е от Велинград/Каменица,за да не изброяваме псевдо партизанските фамилии там ще ги премълчиме.Ами и половината СДС,БСП,НДСВ и ГЕРБ са от същите фамилии.А на всичко отгоре и най-влиятелните пиздесмени,и те от там им е семката.Аве ей, вие няма ли да се сетите да се скриете завинаги,не се ли сещата че вече това поколение което избяга на Запад и по Америките вече се завръща,и няма да ви търпи повече.Стига с тези измислени герои,искаме чисти и читави хора,без минало
4
0
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
Божков е бивш чейнчаджия пред Магурата и ухо на милицията.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и честни бизнесмени, ........... на пазара за домати!
2
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
да си богат в системата,наречена "Капиталистическа" ,не е грях!..СТИГА ДА ДОКАЖЕШ ЧЕ ПАРИТЕ ТИ ИДВАТ ОТ РАЗРЕШЕНА ДЕЙНОСТ и че СИ ПЛАТИЛ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ,регламентирани за богатството ти!..В такъв случай-"Шапка на тояга"!...Но ако си "Вътре и с двата крака" в престъпления и далавери,тогава....тогава си просто ПРЕСТЪПНИК,чието място НЕ е "на сцената",а в панделата!!!!!ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ!!!!
1
6
 
26
 
! Отговори
Смехурко преди 5 години
Черепа бил интелигент - по-скоро селски бек-вокал.