Ливърпул обратно в играта за титлата във Висшата лига

Късен гол спаси ливърпулци от равенство с Нюкасъл
5 май 2019 08:40,
11
Ливърпул обратно в играта за титлата във Висшата лига
Снимка: БТА

Ливърпул постигна инфарктна победа с 3:2 при визитата си на Нюкасъл на "Сейнт Джеймсис Парк" в мач от 36-ия кръг на елита на Англия и по този начин се качи на върха с актив от 94 точки, като е с мач повече от шампиона Манчестър Сити, който в понеделник се изправя срещу Лестър.

Ван Дайк откри за гостите в 13-ата минута, а Атсу изравни само седем след това. В 28-ата минута и Салах се разписа, за да върне аванса на "червените".

В 54-ата минута Рондон възстанови равенството. В 86-ата минута резервата Ориги спаси Ливърпул от ремито и остави шансовете на тима за трофей живи.

Още новини за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
11
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Важното е, че ЦСКА, подкрепяни от съдия и пълен стадион отпаднаха за купата от 9 от Ботев! В Англия няма такава драма и такъв кеф след мача.
2
4
 
21
 
! Отговори
x преди 4 години
По-важно е да спечелят Висшата Лига след 30 г. суша. А и как да вкараш 4 безответни гола на Барса? Всъщност ПСЖ успяха преди няколко сезона.
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сили хвърлиха титулярите на Ливърпул, а титулярите на Барса си почиваха вчера и имат една седмица почивка за сметка на тия на Ливърпул които имат 3 дни почивка до мача им. Ще е супер интересно дали Ливърпул ще има силите да вкара 3 или повече безответни гола на Барса както са изморени на Анфийлд. Това ще е мачът на годината, ако стане така.