Клоп псува след немислимия обрат на Ливърпул

Tова е невероятно, заяви невярващият германец
8 май 2019 10:28, Веселин Коларов
21
Клоп псува след немислимия обрат на Ливърпул
Снимка: Reuters

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не успя да сдържи емоциите си след историческото елиминиране на Барселона от 1/2-финалите на Шампионска лига.

Мърсисайдци сътвориха немислимия обрат срещу Лео Меси и компания, след като заличиха три безответни гола пасив и спечелиха с 4:0 на "Анфийлд".
 
"Вече е късно и повечето деца са в леглата, но моите момчета са ши***и гиганти! Това е невероятно, това е невероятно! Ако искате ме нападайте, но английският не е родният ми език, така че нямам думи", заяви развълнуваният германец веднага след последния съдийски сигнал.
 
На пресконференцията Клоп вече беше малко по-спокоен. "Целият мач, цялото представяне на отбора бе невероятно, неповторимо. Гледал съм много двубои в живота си, но не помня друг като този. Нямам представа как момчетата успяха да го направят. Видях Джеймс Милнър да плаче на терена след мача. Това значи много за нас", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
4
 
! Отговори
До преди 4 години
Бг наивитета смята, че всичко което се е случило извън неговите очаквания е уредено или невъзможно, а разумният свят върви напред защото мисли обратно на родните платоновци. Уреден мач, а.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
интересно как е мотивирал толкова яко играчите на неродния си език, ако не може да се изкаже добре след победата на него :))лека закачка към другата статия, иначе мача и обрата бяха много емоционални, евала
16
4
 
14
 
! Отговори
niki преди 4 години
Със сигурност има нагласени мачове, но те основно са в долните дивизии на различните първенства, на който може да се залага.Такъв голям двубой няма как да е уреден.
15
2
 
21
 
! Отговори
Нане преди 4 години
За нагласените мачове...Според, някои от тук пишещите... Има много нагласени мачове, по целият свят! Това е индустрия...Но да търсиш, под вола теле... Също е индустрия... Ако, знаете, какво и как?Залагайте Ве Господа... Иначе мача беше страхотен... И се възхащавам на Клоп, играчите и легендарната трибуна Кооп... Това са традициите...
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българи! Юнаци!
13
1
 
8
 
! Отговори
tyu преди 4 години
До АнонименСъс Севиля, но за купата на Краля :D
12
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За хора, които не следят футбол (като мен), тази ШЛ звучи като един огромен нагласен театър. Всяка година се намира поне по един мач, в който единият отбор трябва да преодолее немислим голов пасив срещу корав съперник и по някакъв вълшебен начин това се постига (с точност!). Ако не се лъжа, предната година на някой му трябваха 5 гола и това пак се случи. По-предната пак имаше куриози? Защо такива статистически невъзможности се случват с подобна честота само когато играят много пари?...
11
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пуши някаква трева с футболистите си сигурен съм.
10
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барселона новият евронеудачник на Европа!
9
2
 
38
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
Клоп направи от Ливърпул ''маншафт'' - дружина. За престоя му в Ливърпул се очаква увеличение на годишните приходи на клуба с 75% - от 400 млн.2016г. до 700 млн евро за 2021г. За разлика от Мауриньо, който първо харчи а после - нищо.
8
6
 
23
 
! Отговори
мазепа преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Явно не си гледал мача. Изпълнението на корнера беше заучено положение - с цел изненада на защитата.
7
1
 
22
 
! Отговори
До хахаха преди 4 години
Следяха постройката на играчите на Ливърпул в наказателното.Но попаднаха в т.н. " заучено положение" ,на което именно целта му е ИЗН3НАДАТА ! Преди корнер се търси позициониране в полето,това правеха !Това,че си футболна невежа и неверник по ДНК те прави смешен !
6
3
 
34
 
! Отговори
мазепа преди 4 години
До ДртПрчНемска класа. Клоп пое Ливърпул с продадени Суарес и Коутиньо и седми в лигата.
5
11
 
11
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Английска класа
4
51
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Циркаджия !Добре, че не гледах този нагласен мач. Тази сутрин видях само головете. При четвъртия на Ливърпул целият отбор на Барса стоеше като препариран и не мръдна. Коментаторът каза че били изненадани при корнера. Интересно, ако по време на важен мач, полуфинал на ШЛ и корнер за противника не очакваш и не следиш движението на топка и играчи, тогава какво очакваш и какво следиш ?Може би въздушното движение над Острова ? :)
3
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бурса с кой ще играе на финала не разбрах???
2
3
 
61
 
! Отговори
адолф преди 4 години
Да вкараш три гола на Барцелона било почти невъзможно, а в същото време да не допуснеш и гол било в сферата на фантастиката!!! Да така е! Ама да вкараш четири гола на същата Барцелона, и да не допуснеш е нещо напълно реално! А сега да видим де го е ония "камата" да видим кви снимки ще публикува сега и кви коментари ще направи.
1
66
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
КЛОП Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ! Не уважавам подобни хора, било и те германци!