Сензация на десетилетието! Кралят на бокса Антъни Джошуа е детрониран!

Загуби от мексиканеца Анди Руис - младши, определян като "кюфте"
Обновена: 2 юни 2019 09:16 | 2 юни 2019 09:15, Екип на Dnes.bg
279
Сензация на десетилетието! Кралят на бокса Антъни Джошуа е детрониран!
Снимка: Reuters

Голямата сензация на десетилетието е факт, след като Кралят на бокса Антъни Джошуа бе детрониран!

Той сензационно загуби от мексиканеца Анди Руис - младши в Медисън Скуеър Гардън, в Ню Йорк. Роденият в САЩ 121-килограмов боксьор спечели с нокаут в седмия рунд.

По този начин мексиканецът спечели световните титли във версиите IBF, WBO и WBA и пренаписа историята на световния бокс.

Определяният за кюфте и дебелак боксьор изигра мача на живота си и не даде никакви шансове на британеца.

В първите два рунда Анди показа, че няма да се даде лесно, а в третия рунд Джошуа прати своя опонент в нокдаун и ясно се виждаше как срещата може да приключи в негова полза.

В същия рунд обаче Руис възкръсна и изпрати на два пъти в нокдаун британеца, а само гонгът го спаси.

В следващите рундове темпото бе спокойно, а в седмия рунд Руис на два пъти прати в нокдаун британския шампион. След това реферът отсъди нокаут, след като Джошуа изглеждаше тотално неадекватен.

Това без съмнение е най-голямата сензация, тъй като никой не даваше шанс на Руис в този мач.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още по темата: боксджошуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ФизикАбе, да бе, ама то не е само да измереши чий удър е по-силен. Кличкото така злоупотребяваше с правилата, че човек под 1.85, трябваше да е еквивалента нa The Flash от DC, че да има шанс ... Айде, стига философства, ами търси работа в ***-a...
161
0
 
1
 
! Отговори
Физик преди 4 години
До АнонименАко вляза 2-3 пъти на метър разстояние, хем ще ме удряш в тила и ще те съсипят от фалове, хем ще изядеш 1000 токата, хем няма да ги видиш и да знаеш на чии хора си.
160
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нещо друго което трябва да се отбележи че назобените спортисти имат по-вдървени мускули като робокоп са и чистия мускул за разика от мазнините иска много кислород мускулитена мексиканеца са меки но бързи а на Антани са твърди сковани мускули.Нкарайте някои много напомпан да пробяга 50-100 метра да видите колко по-бавен ще е от човек който не тренира и разбира се няма прекалено много масна тъкан..
159
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мноу специалисти, мноу нешту... Ми залагайти, кат знайти толкус!!!
158
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Физик, да си завреш физичните закони знаеш къде. При бокса обикновено късата ръка увисва във въздуха , а аз ти набучвам 2-3 леви десни крошета с дългата и си аут. Разбрали , физиче?
157
3
 
2
 
! Отговори
Физик преди 4 години
Ръката от рамото напред - Лост от 3-ти видРъката след лакътя - Лост от 3-ти видКолкото е по-къса, толкова по-голям въртяш момент и сила на удара има.ПРОСТА ФИЗИКА ЗА ШЕСТОКЛАСНИЦИ.Далаверата с късите ръце е, че трябва да си много близо за да нашиеш опонента с максимален въртящ момент. Обаче като го нашиеш ... хем няма да види, хем ще го е ударил товарен влак. Освен това късаците хабят в ПЪТИ по-малко енергия за 7 рунда. Джошуа би го изморил само ако го разкарва от ъгъл в ъгъл цял мач.
156
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЦиклопаДа си "нацепен" нe e най-важното. Гледай Тони Морисън ср. Джордж Форман. Форман, макар и да загуби, макар да имаше коремче, изкара на такива удъри, които биха убили нормален човек. Не че нещо, ама ако Морисън няаше къде да бяга, щеше да яде много бой ...
155
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кюфтето Руиз ще загуби титлите още следващия мач, то е ясно...
154
1
 
1
 
! Отговори
недко преди 4 години
до 153...ти остави ами шпилка и се напика тогава..много брутален нокаут беше
153
0
 
0
 
! Отговори
Физик преди 4 години
До АнонименАко може да достигне главата и тренира за достатъчно мощен удар, ще ги трепе - да. Това е физически издържано твърдение. Неоспоримо е.
152
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавието е неправилно. Това е най-голямата сензация в бокса от 1990г. когато Майк Тайсън бе нокаутиран от Бъстър Дъглас.Точно 3 десетилетия. Като добре запознат с бокса, гледал мачовете на Али,Фрейзър, Форман-не се сещам от мача Форман-Али в Киншаса за подобна сензация. Всеки може да загуби, но назобеният Джошуа изглеждаше адски бавен, изморен ,а и не може да носи на удар. Въобще свръхтежка категория е в драматична криза откъм таланти. От времето след Ленъкс Люис и Виталий Кличко.
151
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мноого са ми инстересни такива момченца по 200 см.високи като почнат да се ежат и като ги докопа някое борче от нашите Бургаските и гледаи какво става локви от кръв та дългите да не се мислят за нещо...
150
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"а защо слагате джошуа за висок..нормален е за спортист"Да беее ... Извън волейбола и баскетбола, 198 санта си е висок ръст.
149
0
 
7
 
! Отговори
Циклопа преди 4 години
Има сериозна опасност да обявят час на смъртта на Джошуа на реванша, ако Мексиканеца свали маста и се нацепи за реванша.
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Физик 146Значи Питър Динглидж (Тирион, джуджето от Игра на Тронове), требва да ги трепе по трима-четерима :)
147
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 150 Я гледай малко мача Уайлдър с Шпилка..най-добрият полски боксьор. До 7-я рунд бяха равностойни и Уайлдър го издебна и го приспа. Оня не мръдна, а жена му до трибуната се разрева- помисли си че е умрял. Дай ми един пример с такъв нокаут от Майк Тайсън. Ще ми е любопитно.
146
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много интересно че мексиканеца е с доста излишна клъстина със сигорност не използва стеройди ако използваше щеше да е по-чисто сух като мускулатура а извади феноменална бързина за мазен човек..представете си ако е с 20 килограма по-лек и е на допинг каква бързина ще има ще млати и двамата африканци и Антани и Мелничара"Уйлър(маркуча):))
145
0
 
2
 
! Отговори
Асен от Асеновград преди 4 години
Съмнително е твърдението, че Джошуа ще си върне титлите в реванша.Единственият вариант е да са си взели много сериозна поука и да сменят тотално стратегията срещу мексиканеца, защото той очевидно се е подготвил перфектно и много правилно. Не ми се вярва мексиканеца да не тренира за реванша също. Ще бъде голям мач и няма гаранции за нищо.
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 142 Доказано е друг път Тайсън имаше 1300 удар а Уайдър няма по-силен удар това е измислица.Колкото по-висок си толкова по-слаб факт!Второ много по-вече енергия имат по-ниските хора по-долуго написах преди малко по-вече кръв в по-късо тяло.Да не говорим че и по-ниските хора са много по-агресивни историята го показва всички диктатори са средни или дребни на ръст...
143
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 147 Гледал съм всичките мачове на Джошуа. Гледал съм и тези на мексиканеца.И като фен на Уайлдър ще ти кажа, че е жалко Джошуа да се продаде за някви пари и да загуби титлата. Естествено на реванща Джошуа ще попилее Руис и те искам пак тук да коментираме.Казвам се Лефтер.