Косово се изгаври с България насред София

"Лъвовете" с позорно представяне на "Васил Левски"
Обновена: 10 юни 2019 23:48 | 10 юни 2019 23:40, Веселин Коларов
390
Косово се изгаври с България насред София
Снимка: Bulphoto.bg

България продължава с безобразното си представяне в квалификациите за Евро 2020, след като загуби с 2:3 от Косово насред София.

 
Гостите създадоха по-чистите положения в мача от група "А" и спечелиха напълно заслужено на "Васил Левски". "Лъвовете" пък остават без победа в четири срещи и по всичко изглежда, че ще пропуснем осми пореден голям форум.
 
Косово поведе още в 14-ата минута, когато Страхил Попов сгреши и Милот Рашица с удар в долния десен ъгъл матира Николай Михайлов. Нашите изравниха в края на полувремето чрез Ивелин Попов, който се разписа след истински снаряд.
 
 
Десет минути след подновяването на играта България направи пълен обрат чрез добре познатата у нас комбинация между съотборниците в Ботев Пловдив Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Първият центрира от корнер и защитникът, който влезе като резерва, с глава откри головата си сметка за националния отбор.
 
Радостта ни не трая дълго, тъй като в 64-ата минута Ведат Муричи с глава отново възстанови равенството. По-късно попадение на нападателя беше отменено за засада, но в продължението Рашави съсипа възпитаниците на Красимир Балъков. 
 
Така България остава с едва 2 точки от първите 4 кръга и Евро 2020 се превръща в мираж. В следващия кръг на 7 септември гостуваме на големия фаворит в групата Англия. Косово пък събра 5 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още по темата: БългарияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко, ще удявим мъката в някоя луксозна чалготека в прегръдките на някоя луксозна *** и ходещия Джони, оцветен в синьо...
308
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Косово се изгаври с България насред София"Уау ... заглавието и наглостта ...ОК, за да се "изгаври" трябва да е извършено престъпление, срещу личността. Не ми казвайте, че 3:2 е "смачкване". Смачкване е 8:1 или нещо такова. То биа биааа ама ...
307
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България най се изгавриха управляващите в прехода. Политически спортнокултурния живот остана почти непроменен от времето на Соца. собственоста в спортния бранш се проведе криминално. Никъде в ЕС няма толкова голямо участие в спорта държавата , както е в България.
306
2
 
2
 
! Отговори
За 333 преди 4 години
Като сложим шпионите на путев ще цъфнем и вържем, нъл тъй?Де се въдите таквиз ...80% знаете каквоВ някоя кошара?
305
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболът ни както всичко в страната ни ще тръгне на добре, когато от властта бъдат изритани шпионите на Анкара от ГЕРБ и ДПС. Ако Балъков не беше направил балъковщината да извика синчето на Михайлов нямаше как на нормален вратар тия да вкарат два гола с глава от малкия пенал. При 2-12 шиптрето си беха глътнали граматиката, а тая немска под лога Балъков ги върна да бранят резултата да прави герой сина на Перуката. Оставка и на Кралев.
304
0
 
6
 
! Отговори
В Англия преди 4 години
Всеки ПАБ може да изкара отбор , който със сигурност ще бие нашите турбо-чалга-мега-спънати-коне.
303
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Веселюне, да разбираме ли, че Косово има 5 подкрепителни пункта? Или става дума за пунктове за ГТП?
302
0
 
14
 
! Отговори
кака Кармен преди 4 години
Веднага-моментално,на часа да ги пенсионират,барабар с техните треньори,селекционери и шефове!!!! Максимум 200лв.пенсия....и това им е много.
301
0
 
7
 
! Отговори
petarziz преди 4 години
снощи вместо рефрена българи юнаци им подхождаше повече българи юници
300
0
 
11
 
! Отговори
Футбола ни е демоде преди 4 години
Скромното ми мнение е, че нашите т.н. футболисти не са научени да играят. Първо не са тренирани - видя се че 20 мин преди края на мача нямаха въздух и косоварите ги надбягваха. Второ не само че не спазваха тактическата дисциплина, ами играят футбол отпреди 20 години - нападателите не се връщаха в защита, Десподов изобщо не помагаше в защита по фланга...другото - мислят си че ще ги чака някой да си разцъкват спокойно отзад с вратарчето - жестока преса им прилагаха...абе нямам думи
299
0
 
12
 
! Отговори
petarziz преди 4 години
тия момченца и за параолимпийски турнир не стават аиде единит крак сакат ами другият къде е гола вода са
298
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СРАМ И ПОЗОР ЗА ТИЯ Б.ЛГАРИСТАНСКИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ЧАЛГА-***
297
1
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Мачовете на националния отбор по футбол трябва да се играят извън София, за да не се гаврят с нас насред София.
296
4
 
9
 
! Отговори
Баце Стойко преди 4 години
Кой йадиот се е съгласил България да играе срещу Косово ?!До февруари 2019 г. 13 държави от ООН оттеглиха признаването на Република Косово, а броят на страните, които сега признават Република Косово, е 102 от 193 държави-членки на ООН
295
4
 
4
 
! Отговори
футбола е за главочи преди 4 години
За без пари толкова! Апък славата у бегето е от ден до пладне и не струва и 5ст. - ей ги тука всичките *** една добра дума не казват за никого.
294
0
 
9
 
! Отговори
Лигоч преди 4 години
До АнонименЕ то в Лудогорец само двама-трима българи, май няма да стане :)
293
0
 
18
 
! Отговори
Да бе елате ни вижте преди 4 години
Я елате да видите нашите футболни звезди в яаготеката, ще ви скрият топката. Бахамите, Бали, Мали .... абе има си дисциплини, в които са добри. Е вярно, във футбола не ги бива, но яовек не може да бъде добър във всичко.
292
18
 
3
 
! Отговори
Родопите преди 4 години
Край на свинщината и соросщината, в Исляма е спасението
291
0
 
3
 
! Отговори
МУТКУРОВ преди 4 години
тая мачка не е наша....бой сега ние паднало...и нов отбор със стари муцуни не става....пауза 2-3 г и нов отбор да се сглобява..
290
4
 
30
 
! Отговори
Стоичко преди 4 години
След 1990 г. държавата изостави и спорта. "Строителите" на съвременна България са обикновени разрушители и крадци и не са се сменяли от 30 години.