Съдът в Бразилия прекрати разследването срещу Неймар

Футболистът беше обвинен от модел в изнасилване
9 авг 2019 07:32, Елка Василева
6
Съдът в Бразилия прекрати разследването срещу Неймар
Неймар. Снимка: архив, Reuters

Бразилски прокурори препоръчаха разследването срещу футболната звезда Неймар във връзка с обвинения за изнасилване да бъде прекратено поради липса на доказателства.

Прокурорките на щата Сао Пауло Флавия Мерлини и Естефания Паулин казаха, че са съгласни с решението на полицията да не се повдигат обвинения срещу Неймар. След тази препоръка съдийката Ана Паула Виейра де Мораеш издаде разпореждане случаят да бъде прекратен.

Още по темата

Неймар беше обвинен от бразилски модел в изнасилване в хотел в Париж през май. Във френската полиция не е била подадена жалба за посегателството.

Неймар отхвърля обвиненията и казва, че с модела са имали отношения по взаимно съгласие, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: изнасилваненеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
11
 
! Отговори
сс преди 4 години
И сега едно хубаво дело за клевета и тая до края на живота си няма да може да изплати обезщетението.
3
0
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Резонно решение на съда, не знам какво мацката си е мислила, но при изнасилване във Франция е трябвало веднага да подаде жалба там и да и вземат натривки и т.н, доказателства. Така се прави в целия нормален свят. Не че му адвокатствам, хич не ме кефи по принцип.
2
0
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
А в такъв случай защо прокурорките не повдигнат обвинение на тази т.нар. моделка задето набеждава невинен гражданин и подвежда правосъдните органи? Така вече всяка моделка се пробва с фалшиво изнасилване, пък дано да мине номера. Ако не мине, нищо.
1
0
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СПАСИ СЕ САМО, ЗАЩОТО ХИТРО БЕШЕ ЗАСНЕЛ ЦЯЛОТО ИЗНАСИЛВАНЕ С КАМЕРА НЕГОВОТО ИЗНАСИЛВАНЕ НЕ НЕЙНОТО :DЗА ТЕЗИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ КЛИПА ЗНАЯТ КАКЪВ БОЙ МУ НАНЕСЕ ЖЕРТВАТА ПРЕДИ ДА ИЗНАСИЛИ НАЙМЕР!