СДВР зорко ще пази вечното дерби ЦСКА - Левски в неделя

Полицаи ще проверяват всички преди влизането на стадиона
30 авг 2019 14:29, Анисия Иванова
13
СДВР зорко ще пази вечното дерби ЦСКА - Левски в неделя
Архив: Булфото

Столичната дирекция на вътрешните работи ще охранява и строго ще следи за спазване на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящото в неделя (1 септември) дерби ЦСКА - Левски, съобщиха от МВР.

Мачът ще се играе от 17.45 часа на Национален стадион ”Васил Левски”.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

От полицията предупреждават, че за да се избегне струпване, зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15.45 часа. В деня на мача билети на касите на Национален стадион "Васил Левски“ няма да се продават.
 
Във връзка с провежданото спортно мероприятие  в следобедните часове на 1 септември е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
До номер 3 преди 4 години
Абе а къде забрави Виваком-Арена-Георги Аспарухов-Алфа Ромео-Страбаг-7777?
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАз не знам кой все още се интересува от бг футбол, освен разбира се агитките които по принцип са друсани и налитат на бой.Че ние нямаме един читав стадион а сме 2019г.Даже ми става смешно когато почват да се дърлят феновете на Левски и ЦСКА.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ха, тая селска среща още ли си провежда??
7
1
 
2
 
! Отговори
ВАРНА преди 4 години
До долниТЕ глупиТА... ЦСКА си е един и същ! Друга е само фирмата, която го стопанисва! Дори този собственик си беше собственик и на старата фирма. А на по-долния глупи от подуене: ЦСКА е фалирал веднъж , а ФК Левски е фалирал два пъти до сега. Прочетете си поне историята на клуба ви преди да пишете за другите клубове. Ето един Левскар който я знае: "Илия Козарев: Левски вече е фалирал два пъти" И ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е ПЪРВОТО ТИРЕ В РОДНИЯ ФУТБОЛ? ЛЕВСКИ-СПАРТАК! ПЛЮС СПОРТИСТ КРЕМИКОВЦИ!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оооо това на снимката новия екип на цска-то ли е? Много добра комбинация на червена фланелка + бели памперси :)
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте им по една спирала и няма кво да ги пазите :)
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачът в София ли ще е или в Ловеч?
3
4
 
3
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Искате да кажете ЦСКА- ,,Пощенец Продоволственик-Динамо-Уеффски Спатлак-Витоша- ГМО ФК Уеффски Лаффчис ,,1992 ???
2
2
 
4
 
! Отговори
?! преди 4 години
ЦСКА+/-София=Литекс
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откога Левски - Литекс е вечно дерби?