ПСЖ изнесе лекция на Реал Мадрид, отнесе го с 3:0

Атлетико и Ювентус изиграха най-драматичния мач от ШЛ снощи
19 сеп 2019 08:55, Александър Попов
4
ПСЖ изнесе лекция на Реал Мадрид, отнесе го с 3:0
Снимка: Reuters

Реал Мадрид загуби тежко от Пари Сен Жермен с 0:3 в първи двубой от Група А на Шампионска лига, игран на стадион "Парк де Пренс".

Футболистите на треньора Зинедин Зидан не приличаха на себе си и допуснаха гол рано в срещата, дело на Анхел Ди Мария в 14 минута. Аржентинецът успя да накаже бившия си отбор за втори път в 33-ата минута, а изключително красив гол на Гарет Бейл бе отменен, заради игра с ръка на уелсеца.

През втората част парижани продължиха да контролират случващото се на терена, въпреки че в 77-ата минута ново попадение на "белия балет" бе отменено, а ситуацията бе доста спорна. В добавеното време на срещата Тома Мюние направи резултата класически.

Всичко това се случи пред погледа на легендата Клод Макелеле, който защитаваше цветовете и на двата отбора в определени периоди от кариерата си и по всяка вероятност е останал доволен от резултата, имайки предвид по какъв начин напусна Мадрид през 2003 година.

Така Реал отиде на последното място в групата, докато ПСЖ я оглави еднолично, след като Галатасарай и Брюж завършиха наравно 0:0 в другия мач тази вечер.

В най-интересният двубой снощи Атлетико Мадрид и Ювентус завършиха 2:2. Испанците успяха да наваксат два гола пасив, като изравнителното попадение падна в последната минута.

Всичко за двубоите в Шампионската лига снощи - четете в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
И " ПАРИ ЖАСМИН" -СИ Е ПАРИЧНА ДАЛАВЕРА , НО ПАК МИ Е КЕФ ТА КЕФ !!! КЕФ МИ Е , ЗАЩОТО ТАМ Е ПЪРВАТА АНТИ-РОЯЛИСТКА РЕВОЛЮЦИЯ -СРЕЩУ ЕВРЕЙСКАТА РЕЛИГИЯ : - " ГОСПОД ,СИН И ДУХ" -И ПОСЛЕДИЦИТЕ ЗА СВЕТА ...КОНКВИСТАДОРИ И ОТНЕМАНЕ РАЗУМА НА ЧОВЕЦИТЕ И СВРЪХВЪЗПРОИЗВОДСТВО В БРАЗИЛИЯ ...И ИЗТРАПАЛИ СЕ ПРЕКРАСНИ ХОРА В ИРЛАНДИЯ...И ТЪМНИ ВЕКОВЕ НА ИНКВИЗИЦИЯТА ...И ИЗБИТИ "БОГОМИЛИ" ... И ПРЕЧУКАНИ АМЕРИКАНЦИ !!! А РЕАЛ СИ Е НА "КРАЛЯ " !!!???!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Перничанин преди 4 години
Аз не се сещам футболист на реал да не си е тръгнал разреван от клуба :D Те най-голямата звезда си оплюха Кристиано и фенове и ръководство. Прави си сметка, каква пародия са.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо не само им правеше головете, оправяше им играта по всички флангове, но и ги сплотяваше като колектив и колега!Надявам се че ще успее да си намери мястото и Юве
1
5
 
7
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Роналдо,Роналдо...Върни се Роналдо!