Шефът на Ботев Пловдив бесен, иска оставки

Георги Самуилов ще маха треньора и спортния директор
5
Шефът на Ботев Пловдив бесен, иска оставки
Желко Петрович едва ли ще остане на поста си. Снимка: Lap.bg

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов не остана никак доволен след поредната загуба на отбора му и взе мерки след поредния слаб мач. "Канарчетата" загубиха с 0:3 във Враца от местния Ботев.

Самуилов обяви решението си - поиска оставките на треньора Желко Петрович и на спортния директор Адалберт Зафиров.

По този начин босът на "жълто-черните" показва, че иска да ги уволни.

Изявлението на ръководството на Ботев (Пловдив):

"След поредицата неубедителни игри и липса на развитие, преди 10 дни ръководството на ПФК Ботев, и лично мажоритарният собственик г-н Самуилов, направи обстоен анализ на натрупаните проблеми като бяха взети решения, чието изпълнение да започне в паузата на първенството. Но след днешното представяне са поискани оставките на треньорския щаб  и спортния директор.

Последващите действия ще бъдат оповестени в близките дни".

Снощи пък разгневени фенове чакаха автобуса с футболистите на клубната база. След мача с Ботев Враца играчите на тима се разделиха с фланелките си след разговор с агитката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
когато минавам през колежа тоест строежа за стадион има максимум десетина работника ако смята самуилов че по този начин ще направи стадиона му трябват минимум 100 години истината е друга протакване лъжи и пак протакване
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има само една съществена разлика, а именно, че Селския пари нямаше и се знаеше, че това е максимума. Докато Самуилов пари има не е проблем да вдигне бюджета с 1-2 милиона и да могат да се издържат добър треньор и още 4-5 драстично по-кадърни играча, но не го прави. Не е ясно кое е по-лошо то.
3
0
 
4
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Стила на управление на Самуилов е същия като този на Христолов преди 15 години. Анонимни треньори, анонимни играчи а тези които ставаха бяха леко финтирани в алт, и по същия начин говори за нов стадион. Както и Христолов така и Самуилов се интересува от активите на клуба а не от самият клуб!
2
1
 
5
 
! Отговори
Тошко преди 4 години
Шефа на Ботев не разбира от футбол и трябва да си ходи заедно с треньора. Два пръста чело има този човек и понеже е бил шофьор на Илия Павлов може да е решил че е голям бизнесмен. Червените куфарчета бяха пълни със зелени долари, другари.
1
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
"играчите на *** се разделиха с фланелките си след разговор с агитката" - направо са ги съблекли голи. И какво беснее тренера - не знае ли, че Ботев е убит край Враца...