Лудогорец претърпя разгром от Еспаньол с 0:6

Шампионът ни остана с 9 души след 2 червени картона
Обновена: 8 ное 2019 05:48 | 8 ное 2019 05:43, Елка Василева
67
Лудогорец претърпя разгром от Еспаньол с 0:6
Снимка: Reuters

Лудогорец претърпя огромен кошмар при визитата си на испанския Еспаньол. Това стана в среща от Група "Н" на Лига Европа, в която "папагалчетата" нанесоха кошмарна загуба с 6:0 на родния шампион.

В този мач "орлите" доиграха мача с 9 души, след като в 11-ата минута Форстър получи директен червен картон, а в 34-ата Горалски получи втори жълт и също червен.

Мелендо откри за домакините в 4-ата минута, а в 19-ата Луис Лопес удвои аванса на Еспаньол. За класическия резултат точен бе Варгас от дузпа в 36-ата минута.

Кампусано в 51-ата минута покачи на 4:0, а домакините нанизаха още две попадения чрез Педроса и Перейра в 73-ата и 76-ата минути.

След този мач испанците се класират за директните елиминации на турнира, а "орлите" са втори в групата с актив от 6 точки.

Вижте как протече мачът на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Лудогорецеспаньол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Привлекателното на спорта е, че за разлика от изборите, всеки може да наблюдава броенето на бюлетините.
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе то в стартовата 11-ца на Лудогорец има трима българи. Не се шегувам.
54
0
 
4
 
! Отговори
ЯЯ преди 4 години
Всичко е шест !
53
0
 
7
 
! Отговори
Кубрат Опулев преди 4 години
Продължаваме напред!
52
1
 
4
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До СвинаряЛевски би загубил с двуцифрен резултат с Татин Ники на вратата, но с Миятович би паднал 6-7:0 аналогично на Лудогорец. За ЦСКА не съм съвсем сигурен - Черняускас може би щеше да спаси някои положения, но надали щеше да получи по-малко от 8 гола.
51
1
 
10
 
! Отговори
Мухах преди 4 години
Киро като им спре кренвиршите и 5-те им фена няма да ходят на мачо им...
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това е моят Лудогорец - каза Домуса
49
4
 
3
 
! Отговори
Припознавач с люляк преди 4 години
Много ми хареса как паднаха Лодокорец. Манталитета ми е такъв-гледам и завиждам и се радвам на чуждото нещастие. Обичам да се припознавам в чуждото щастие, но най-обичам да мразя. Отивам до микре да си взема рентата.
48
1
 
8
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До КРУМВратарят Пламен Илиев не заслужава глоба - спаси Лудогорец от двуцифрен разгром.
47
1
 
9
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Браво на Лудогорец за интересния експеримент - само вратарят игра срещу Еспаньол, останалите бяха заели позиции, наблюдаваха отблизо играта и изчакваха положението да узрее за атака съгласно принципите на Щайниц. Националният отбор направи подобен експеримент срещу Англия със сходен резултат.
46
2
 
8
 
! Отговори
На гела шинела преди 4 години
Трябваше аз да пратя някой от нашите да го свири тоя мач.....
45
2
 
18
 
! Отговори
КРУМ преди 4 години
Треньора е посредствен.....след като беше тактически надигран в първия мач,той не промени нищо....резултата трагичен.....На Футболистите да им фраснат по една солидна глоба,треньора да отива да се учи в Светкавица-Търговище или Марица Цалапица..
44
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
повечето от играчите не бяха българи...тъй че какъв смисъл има да ги гледаме...само дето оставят срама от представянето си за наша сметка...Просто не бива да има повече от трима чужденци в отбор...иначе за какъв български футбол ще говорим въобще...
43
20
 
8
 
! Отговори
Свинаря преди 4 години
Защото повечето се радват, когато Лудогорец губи, но не виждат, че ако играе друг отбор от България, ще загуби не с 6 гола, а с 20. Да не говорим, че ако играят само българи, ще изглеждат като 8 годишни деца. И това са БЪЛГАРИ, които явно не стават за футболисти и не могат да извадят от тоя народ добри играчи, но злобеят, когато отбор от България губи, нищо, че почти всички в него са чужденци. Жалко сте всички, които злобеете, но да знаете едно от мен- злобата разяжда отвътре, повече от всичко.
42
11
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Това е положението другари и товарищи, въпреки фиаското с/у Еспаньол, Лудогорец си остава най-стойностния български отбор в най-новата ни история, все пак става въпрос за групите на Лига Европа, а там както можеш да биеш с 5:1 така можеш да паднеш и с 0:6, особено ако играеш с двама полеви играчи по-малко. Тези от "Централния Сселски Клуб на съвеЦката Армия" да не злорадстват, че ще видят победа с/у Лудогорец кога им цъфнат налъмите ... !!!
41
14
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Това снощи не беше мач, а брутално изнасилване.Радваме ли се ?!Да, радваме се !Защото Лудогорец е всичко това, което НЕ трябва да бъде един истински, български клубен отбор.
40
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пацо отличника... Само 6-ци му пишат...
39
6
 
25
 
! Отговори
Лайноходец Рязанград преди 4 години
Специален поздрав за Гелосания с песента на Азис "Как боли"
38
2
 
26
 
! Отговори
реалист преди 4 години
В българското първенство хегемони са съдиите.
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СвинаряНикой не се радва за нищо, просто констатация. БГ шампиона на ниво средата на Б група в Испания. Останалите на ниво колежански футбол. Наистина ли мислиш, че имат шансове да продължат в групите: ) Следващите мачове ще са същите.