Коледен подарък за Левски: Славчев пред подпис

На “Герена” се надяват договорката да стане преди Нова година
26 ное 2019 13:40, Георги Пешев
4
Коледен подарък за Левски: Славчев пред подпис
Снимка: Булфото, Ройтерс

Националът Симеон Славчев ще даде отговор на Левски дали приема предложението на клуба в дните след Коледа. На “Герена” се надяват да го стори преди Нова година. Така те ще имат време за реакция, ако полузащитникът отхвърли офертата им.

В момента халфът е във “висяща ситуация”. Той има договор за още година и половина с азербайджанския Карабах, но в отбора му не разчитат на него. Играчът е уведомен, че ще бъде пуснат без финансов иск в друг клуб, стига да си намери такъв.

През този сезон 26-годишният полузащитник е изиграл само два шампионатни мача. Започвал е в тях като титуляр, но неизменно е бил сменян. В евротурнирите е бил на терена в 6 срещи, като в половината от тях е започвал в стартовата единайсеторка.

Симеон има ангажименти с Карабах до 19 декември, когато на тима предстои мач за местната купа. До тогава съставът има и две срещи от групите на Лига Европа - гостуване на Севиля и домакинство на Дюделанж.
 
Треньорът на Левски Петър Хубчев отлично познава качествата на Славчев, като неизменно го викаше в националния отбор. Той играеше като титуляр под негово ръководство в селекцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подарък макар и коледен означава БЕЗПЛАТНО.
3
0
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 4 години
Нищо против Славчев но такива като него в Левски поне трима Заплатата която ще получава ако се даде на двама юноши ще се скъсат от тичане
2
0
 
6
 
! Отговори
Киро Християнина преди 4 години
... И в какво по - точно се изразява ... "КОЛЕДНИЯТ ПОДАРЪК" .... ?!?! Да не би да подписва с "Левски" Пол Погба , Меси или Роналдо ?!?! ...... Ще подпише някакъв дърводелец , който дори в клуб от Азербайджан НЕ Е твърд титуляр !!!!! ... И в Националния отбор , когато го викат ... Пак е доста зле ! ... Дори е идеален за смешното и жалко нашенско първенство - Мързи го да ти тича ... Тук почти всичко става на ходом ... !!! Да им е ... ЧЕСТИТ !!!!! ... Ха ха ха ха ха .....
1
3
 
3
 
! Отговори
ГГ преди 4 години
А така! Сега и Левски ще ги направя Литекс!