Даниеле Ругани се излекува от коронавируса

Защитникът на Юве беше първият елитен футболист, диагностициран с болестта
17 мар 2020 12:58, Ния Христова
9
 Даниеле Ругани се излекува от коронавируса
Снимка: БГНЕС

Защитникът на италианския Ювентус – Даниеле Ругани, е излекуван от коронавируса, пишат от Gol.bg. Това обяви той пред клубната телевизия. 

"Чувствам доста добре. Нямах симптоми, вече знаете това от новините. Беше удар за мен, бях първият в нашите среди със заболяването".
 
"Надявам се, че хората вече са осъзнали опасността. Всички заедно ще се справим със ситуацията", заяви Ругани.
 
Ругани беше първия елитен футболист, диагностициран с болестта. Новината беше официално потвърдена в четвъртък вечер, но футболистът вече е здрав. 
 
Въпреки това се очаква той да остане още две седмици под карантина, защото има опасност да зарази други хора, въпреки че е излекуван.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е бил болен, заразоносител е бил и не се е излекувал, а просто теста ми е станал отрицателен. Безмислена новина...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом са те лекували, значи си бил болен и си имал някакви симптоми. Ако си бил само заразоносител, стоиш под карантина и чакаш дали ще се прояви болестта.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не изпадайте в безмислени спорове. Докато не открият ваксина за това гадинче корона, нищо от тук нататък не може да се каже със сигурност.
5
4
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До 3. Глу.пак, не е имал симптоми, защото е млад и със силен организъм, но е дал положителна проба за коронавирус. Може да се пребориш и сам, но веченаписаха, че има и медикаменти за СПИН и малария, които помагат за лечението. Информирай се малко, защото безсмислиците идват от такива като теб.
4
6
 
4
 
! Отговори
о, да ..! преди 4 години
Миналата 2019 година на село имахме 43 погребения. Всички ги закарахме на баира на селото, защото освен като гробище, ние го използваме и като селска лечебница. Представете си само, никои от тези които ги закарахме 2019 година не се върна, те просто се излекуваха и сега поема в други посоки. В този живот ставата и чудеса, но най-вече когато се стигне до гробищата.Няма страшно, рано или късно идва краят.А сега да хапнем, да пийнем добре и да си поговорим взаимно, защото идва и краят.
3
7
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До кеп. А ти кой си, та разбираш повече? Аман от"разбирачи" олиго.фреи по сайтовете.
2
11
 
22
 
! Отговори
Ken преди 4 години
След като не е имал симптоми, от какво е излекуван ? Как и с какво е излекуван ? какво означава "излекуван", след като има опасност да зарази други хора ?Писна ми да чета безмислени "новини" !Да слушам безмислени съвети от хора, които едновременно казват, какво да не правим и че не са наясно с това, от което да се пазим.
1
2
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОСТАВА И ДА НЕ СЕ ИЗЛЕКУВА НА 25 ГОДИНИ ФУТБОЛИСТ!