Ще има ли футбол? УЕФА постави краен срок на клубовете

Европейската централа иска първенствата да завършат през август
30 мар 2020 11:16, Веселин Коларов
5
Ще има ли футбол? УЕФА постави краен срок на клубовете
Снимка: БГНЕС

Шефовете на УЕФА продължават да търсят варианти за доиграване на сезона в клубния футбол.

От началото на март почти всички първенства бяха спрени заради върлуващата пандемия от коронавирус. В момента на Стария континент тече само шампионатът на Беларус, от който се изиграха два кръга.
 
The Times твърди, че от УЕФА планират всички първенства да завършат най-късно през август, а следващият сезон да се проведе в сгъстен график, защото през лятото на 2021 година трябва да се състои европейското първенство, пише Фокус.
 
Специално създадена работна група премисля плюсовете и минусите на различните варианти. Специалистите от УЕФА са на мнение, че ако сезонът бъде приключен през август, финансовите загуби до известна степен ще бъдат ограничени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поклон пред пост номер 2.В списъка ще сложа туризма и т нар култура.Изобщо защо нещо което е тясно свързано с печалби се нарича култура един Бог знае.Тия търговци с душите на хората ,тия Стефан Цаневци са позор за Европа.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много важен този футбол! Явно печалбите за някой са огромни и сега реве.
3
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 4 години
УЕФА в някой друг свят ли живеят? Цяла Европа под блокада, която не се знае кога ще свърши, тия ултиматуми поставят... А публика искате ли? По възможност пълни стадиони с десетки хиляди или колкото там са им капацитетите, и задължително от различни държави...
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професионалният футбол за мен е срам за съвременната човешка цивилизация. Десетки хиляди умират от корона вирус, а някои хора се занимават с това кога да ритат топка и кога да провеждат европейско първенство. Тези хора имат ли въобще морал и нещо човешко в себе си? Преди това като стана войната в Донбас, за Ринат Ахметов най-важно беше от кой град ще играе Шахтьорск докато хората умираха. И иначе в мирно време пенсионерите мизерстват докато полуграмотни момченца печелят десетки хиляди. СРАМ!
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако така тагъчкат всички първенства, физическата подготовка и издръжливост ще си каже думата. В това отношение Роналдо едва ли ще има конкуренция.