Погба към легенда на Ливърпул: Кой си ти?

Явно липсвам на критиците си, заяви звездата на Манчестър Юнайтед
Обновена: 15 апр 2020 07:19 | 14 апр 2020 22:10, Друми Георгиев
11
Погба към легенда на Ливърпул: Кой си ти?
Снимка: архив, БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба разбуни духовете на Острова, позволявайки си закачка с легендата на Мидълзбро и Ливърпул Греъм Сунес.

Световният шампион с Франция отвърна на критиките на шотландеца (б.р. Сунес е 5 пъти шампион Англия и 3 пъти шампион на Европа с Ливърпул) и заяви, че дори е нямал представа за неговото съществуване.
 
В ролята на анализатор за "Скай спортс" и The Times Сунес често критикуваше полузащитника на "червените дяволи" и напоследък бе заявил, че срещу Погба се играе лесно.
 
"Критиките на Сунес? Аз дори не знаех кой е този човек. Чух, че е бил велик играч и неща от този род. Сега вече знам името му, но не и как изглежда", изригна Погба, цитиран от Goal.com.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е тоя Погба? В Юнайтед? Да, те не са много силни напоследък, но имат своите моменти. Виж аз този "Погба" не го знам. Някоя резерва ли е? Има един тъмничък, който се муси от пейката дали не е той? Не ми изглежда да е важен играч и без него си изкараха сезона.
6
0
 
16
 
! Отговори
име преди 4 години
Пази боже, сляпо да прогледа
5
6
 
5
 
! Отговори
Koe преди 4 години
До АнонименСамо един пълен картоф, ще тръгне да си слага медалите да си ги мерят. Това е за деца до 12г възраст. Големите хора се усмихват и продължават деня си.
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Греъм Сунес, пичаги е казал на Погба да си сложи медалите на масата да броят. На Сунес няма да му стигне една маса. А вие вземете малко прочетете за Сунес, че се излагате, като ония футболисти дето си сменят дрехите с жените си!
3
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами и аз не го знам кой е, нито единия нито другия, и не защото не гледам футбол ами сега тези първенства не са съревнования между отбори а съревнования между спонсори - който извади по-голямата пачка той има най добрите играчи, а навремето клубовете си тренираха играчите и съревнованията показваха кой е най-добрият клуб, като школите по бойни изкуства в Китай.
2
0
 
43
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
А кой беше Погба? Влачеха го в Юве , а като дойде в Юнайтед стана известен само с прическите си
1
1
 
12
 
! Отговори
кой ли преди 4 години
Такъв като тебе- нищонеправец